Sediul principal: Ulmi/Dambovita  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
AOV ARHITECTURE
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
COILPROFIL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
CONS.Co
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
KINGSPAN
3 produse
Sediu principal: Bucuresti
NEMETSCHEK ROMANIA
1 produs
Sediu principal: Bucuresti
TERASTEEL
3 produse
Sediu principal: Sieu-Magherus

Noi suntem liderii productiei de lemn lamelat incleiat din Romania. Am construit cea mai mare fabrica de profil din Romania pentru a produce cea mai diversificata gama de structuri din lemn lamelat incleiat intr-un volum satisfacator cerintei pietei.

 
Experienta acumulata a transformat compania intr-un simbol al inovatiei atat pentru industria de prelucrare a lemnului cat si pentru piata materialelor de constructii din Romania.
Respectand cele mai riguroase standarde de productie si valorificand avantajele lemnului lamelat incleiat, am reusit sa implinim cele mai indraznete proiecte ale clientilor nostri.
Avem cel mai experimentat departament de proiectare glulam din Romania si impreuna cu performantele, echipamente de productie reprezentam partenerul de care dumneavoastra aveti nevoie.

 

 

Solutie completa 

La Glulam S.A., ne concentram la ceea ce suntem buni: consultanta, productie si furnizare de lemn lamelat incleiat pentru constructii. Este o baza de afaceri simpla si puternica. Glulam S.A. este locul de unde veti obtine solutia completa care se intinde de la consultanta, calcul static, proiectare si desen, productie, furnizarea si montarea proiectului dumneavoastra. O colaborare stransa intre toti factorii implicati este un element cheie in succesul oricarui proiect. Aceasta colaborare ofera siguranta si securitate pentru solutii optime.

 

Glulam S.A. - se bazeaza pe cunoastere 

La Glulam ne folosim de experienta noastra profesionala pentru a gasi solutiile care se potrivesc cel mai bine proiectelor dumneavoastra de constructii. Scopul nostru este de a face cat mai usor procesul de construire a unei cladiri printr-o consultanta de specialitate, productie si logistica eficiente.


Glulam S.A. - se bazeaza pe experienta 

Glulam furnizeaza cea mai buna expertiza in lemn lamelat. Am invatat de la cei mai buni - Lilleheden A/S de 50 de ani liderul pietei in Danemarca - iar acum va oferim dumneavoastra solutii complete in lemn stratificat. De experienta noastra puteti beneficia printr-un sfat la telefon sau email, printr-un calcul static, sau un desen de asamblare. Glulam este locul in care nici un proiect nu este prea mare sau prea mic. Combinand experienta noastra in lemn stratificat cu ideile dumneavoastra obtinem solutia optima pentru orice proiect.


Glulam S.A. - este parterul tau cand vine vorba de solutii in glulam (lemn stratificat) 

Pentru noi nu este suficient sa fim cei mai mari, noi vrem sa fim cei mai buni.

Strategia noastra este de a construi bazat pe cunostinte.


Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!