ELMAS

ELMAS

 

In functie de aplicatie, producem si o gama completa de platforme pentru materiale, cu actionare electrica sau hidraulica, care raspund nevoilor de transport si manipulare a sarcinilor pe verticala.

 

In urma parteneriatului inceput in anul 2000 cu producatorul german WÖHR Autoparksysteme GmbH, ELMAS ofera solutii optime si la cheie in domeniul sistemelor de parcare auto semiautomate sau automate. Gama diversificata de produse cuprinde urmatoarele categorii: sistemele de parcare Parklift, Combilift, Parksafe, Levelparker, Multiparker, Combiparker si Slimparker/Crossparker.

 

Pentru a oferi clientilor si solutii de transport pe verticala a persoanelor cu dizabilitati locomotorii, Elmas furnizeaza, monteaza si serviseaza din anul 2006 gama de lifturi si platforme HIRO LIFT.

Din anul 2011 comercializam si montam in Romania gama de ascensoare si scari rulante premium Mitsubishi Electric, compania Elmas devenind din al doilea trimestru al anului 2017 si distribuitor autorizat al producatorului japonez.

 

In calitate de specialist regional in domeniu, compania produce in Romania o gama completa de echipamente de ridicat si manipulat: poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, platforme de materiale, ascensoare, dispozitive pentru manipularea sarcinilor, module electrice si electronice care intra in componenta instalatiilor.

 

Calitatea integrata a produselor si serviciilor ELMAS, certificate de standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, CE 2003, EN 1090-1:2009+A1:2011, EN ISO 3834-2, EN ISO 50001:2011 precum si experienta si profesionalismul angajatilor este recunoscuta de numerosi clienti din Romania.

Prin intermediul propriului Laborator de Incercari asiguram examinari distructive si nedistructive, verificari hidraulice si inspectii tehnice din domeniul instalatiilor de ridicat.

 

 ELMAS ofera un pachet complet de servicii (Consulting calificat, Suport tehnic, Proiectare, Documentatii tehnice, Expertize, Verificari tehnice, Masuratori topo, Montaj, Modernizari, Service) si produse, conceput pe principiul: Totul dintr-o singura sursa!

 

ELMAS - o companie la nivel european.

6 game de produse înscrise