Arhitectura de azi

INCUBOX - cea mai mare rusine pentru TIMISOARA !!! Aceasta este parerea majoritatii timisorenilor care au vazut aceasta cladire - inchisoare, si a oamenilor care au un minim de cunostinte in domeniul arhitectural. Iti da de gandit faptul ca acesti "mari" arhitecti au un cuvant de spus in arhitectura orasului...
Dumnezeule......arata de parca ar fi adapost antiatomic ,avem domnilor arhitectura cu care sa ne mandrim in EU .Pacat de banii publici ( si nu sunt putini ) care s-au aruncat in astfel de proiecte,si nu e singurul exemplu.
INCUBOX este propunere arhitecturala inovatoare, atipica, “indrazneata" si noua ca abordare pentru Romania. E nevoie de timp sa fie acceptata de intreaga comunitate. Proiectul aduce o serie de beneficii in materie de costuri de productie si economie de energie. Validarea acestei cladiri va fi facuta atat de comunitatea locala cat si de utilizatorii ei. In plus existenta unor proiecte similare ce sunt deja in faza de proiectare si in alte orase din tara este o dovada ca acest tip de cladire aduce o serie de beneficii. Ar mai fi de subliniat faptul ca din nou Timisoara isi mentine statutul de prim oras deschis noului.
Toti timisorenii care au vazut-o sunt oripilati, din toate categoriile sociale... Nu sunt toti tampiti!!! Suntem un oras deschis la nou, dar aceasta cladire nu aduce nimic nou, in afara de un exces de prost gust! Orice student de la arhitectura ar fi avut un proiect mai bun... Sunt niste arhitecti invechiti, care incearca din rasputeri sa tina pasul cu timpurile, si acesta este rezultatul!!!
Lucru în România