Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Incubox - o cladire altfel, in Romania

Incubox - o cladire altfel, in Romania

logo_aluterm_group

Noi perspective in arhitectura si constructii in Romania

 

Proiect Incubox - beneficiar Primaria Timisoara

 

Cladirea Incubox a fost proiectata de Biroul de Arhitectura - Andreescu & Gaivoronschi si se diferentiaza atat prin design-ul modern cat si prin solutiile tehnice folosite. Aluterm Group a furnizat prin divizia Makroplast policarbonatul folosit la realizarea fatadelor. Arhitectii au ales sa utilizeze pentru fatade acest sistem inovator construit din panouri modulare de policarbonat. Intreaga suprafata a cladirii, aproximativ 2800mp este construita prin acest sistem de panouri imbinate dupa solutia clasica nut-feder. Incubox este deja un brand care castiga notorietate prin ineditul constructiei care devine simbol al proiectului.

 

Incubox

 

Panourile modulare din policarbonat au o grosime de 40 mm, prezinta 11 pereti avand stratul exterior colorat albastru. Panourile au protectie UV si vin cu o garantie de 10 ani. In plus, panourile au fost extrudate cu un strat de filtrare IR care reduce efectul de sera dramatic si asigura confortul in interior si pe timpul verii. Panourile ofera o izolare termica de 0,97 W/mpK si o izolare fonica de 24 dB.

Cu acest sistem de placi de policarbonat se pot realiza fatade continue cu o structura minima de sustinere in spate. Suprafata exterioara obtinuta va fi continua, fara nici o prindere vizibila. Incubox prin acest sistem inovator devine practic o cutie compacta si continua de policarbonat beneficiind de o serie de avantaje rezultate de aici.

Aceasta solutie tehnica pentru fatade ofera o buna izolare termica, protectie inalta, posibilitatea de inlocuire, schimbare facila a unor zone ale fatadei, timpi redusi de montaj, costuri mici de intretinere si reparatii (inlocuire) fiind una dintre cele mai indicate si din punct de vedere al costurilor totale.

Makroplast participa activ la schimbarea pietei constructiilor din Romania. Credem ca Romania are nevoie de proiecte indraznete si inteligente precum Incubox, de administratii locale responsabile si de arhitecti cu viziune si curaj. Credem ca echipa care a construit proiectul Incubox este demna de a fi luata drept exemplu in acest sens.

 

Aluterm Group
Makroplast

Tel./fax.: 021-6272300
Sos. Dudesti-Pantelimon 42,
incinta RAMS Business Park

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA
Lucru în România