KADRA

KADRA

RECONFIGURĂM FRONTIERE URBANE. DIN 1993
KADRA
Str Traian Vuia, nr. 208, Cluj Napoca, jud. Cluj

Prezentarea furnizorului

DESPRE

 

În viaţa fiecărei organizaţii, vine un moment al maturizării, al aşezării pe bazele solide ale experienţei acumulate, al evoluţiei. În urma unui consistent proces de analiza, după 25 de ani de existenţă, Aluterm Group se reinventează, profesionalizându-şi afacerea în cele mai mici amănunte şi îşi schimba cu această ocazie, identitatea vizuală.

 

Totul a pornit de la nişte întrebări. Cine suntem noi azi? Suntem ceea ce conservăm sau suntem schimbarea de-a lungul timpului? Ce ne asigură omogenitatea? Şi mai ales, cum putem valorifica experiența acumulată pentru a amplifica impactul nostru în piaţă de acum încolo? Am realizat ceea ce ştiam deja: ca timp înseamnă transformare. Transformarea e valabilă atât pentru oameni cât şi pentru companii. E semn de viață, de sănătate, pentru orice organism/organizație. E inevitabilă. Iar atunci când e ghidată de un plan, transformarea înseamnă evoluţie.

 

Am început în anul 1993, în Cluj-Napoca, motivaţi de dorinţa schimbării şi de încrederea în tehnologiile de acces dezvoltate în Europa de Vest. 25 de ani mai târziu, după sute de proiecte finalizate şi mii de lecţii învăţate, suntem în continuare cei care aduc în România inovaţia în sistemele automate de acces, fie că este vorba de soluţiile de automatizare a uşilor şi porţilor, de sistemele de management al parcărilor sau sistemelor automate de evacuare a fumului.

 

Acum e timpul să ne aducem numele la nivelul renumelui. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering.


Obiectivul remodelării companiei este acela de a vă oferi dvs., partenerul nostru, o soluţie integrată în ariile în care ne-am specializat, fără însă a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate în fiecare domeniu de aplicare. Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic şi Makroplast se transformă în linii de business și vor fi integrate ca soluţii complementare în orice aplicaţie din domeniul construcţiilor civile şi industriale.

 

KADRA este începând de astăzi, cupola sub care adunăm cele mai inovatoare soluţii de inginerie de acces, o echipă de profesionişti care au îmbrăţişat viziunea noastră antreprenoriala, şi 25 de ani de experienţă.

 

Puteţi conta pe noi! Împreună vom reconfigura frontierele urbane.

 

Radu Opriş

 

Cofondator

 

 

KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovatoare, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.

 

Soluțiile KADRA se clasifică în trei linii de business:

  • - trape de fum, luminatoare, policarbonat
  • - acces automat - uși, porți, ferestre
  • - sisteme de management al parcărilor

 

 

Suntem diferiți

 

Cei mai buni ingineri

Pentru că am fost cei care au deschis piața automatizărilor în România, avem o echipă tehnică matură de ingineri experimentați.

 

Performanță

Scopul nostru este acela de a oferi soluții, pe langă produse de înaltă calitate veți găsi la noi ingineri de înalta calificare ce vă vor consilia în vederea obținerii soluțiilor optime.

 

Soluții

Prin statutul de unic importator DITEC în România și prin multiplele parteneriate cu o serie de producători europeni, oferim prețuri competitive și cea mai variată gamă de soluții pentru automatizarea căilor de acces.

 

Inovație

Policarbonatul este materialul care permite construcții avangardiste. În același timp este o soluție eco din punct de vedere al energiei necesare fabricării, al posibilităților de reciclare și al izolării termice și fonice. În ultimii ani, am participat la proiecte de arhitectură modernă care au avut la baza policarbonatul.

 

Experiență

În cei peste 25 de ani de activitate, am oferit soluții pentru peste 1500 de proiecte, nu avem doar experiență, ci și un portofoliu de lucrări care atestă standardele înalte la care lucrăm.

 

Cooperare

Suntem compania cu cei mai mulți parteneri în piața automatizărilor căilor de acces pentru că am dovedit profesionalism și capacitatea de a oferi soluții.

 

Optimizare

Accesul la soluțiile companiilor partenere din Europa și experiența inginerilor noștri ne ajută să găsim întotdeauna soluția optimă chiar și în cazul unor restricții de buget sau de factură tehnică.

 

Traininguri de specialitate

Investim constant în programe de dezvoltare profesională pentru companiile partenere și pentru angajații proprii, cautand perfecționarea continuă a echipelor prin training-uri tehnice și comerciale, local sau în străinătate.

 

10 game de produse înscrise