SimonaIonescu

Membru din: 05-10-2017   |   Nivel: ★★

    11 posturi

     1 - 11 din 11 posturi
    Scris la data: 07 Mar 2018, 11:56
    5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa incepi o renovare Renovarea apartamentelor sau a caselor este un eveniment minutios si costisitor, care necesita mult timp si efort. Aici apar foarte multe intrebari: ce materiale sa alegi? Care este stilul de reparare si finisare a apartamentului? Ce trebuie sa repari? Daca te indoiesti de alegerea ta si nu ai experienta sau nu esti familiarizat cu piata moderna de materiale si instrumente de constructie, care iti permit sa efectuezi reparatii de calitate si moderne in apartament, atunci poti intra pe site-ul magazinului online Emenatwork unde vei gasi seturi de materiale pentru fiecare tip de renovare. Indiferent daca incerci sa faci acest lucru de unul singur sau intentionezi sa contactezi un specialist, poti intra pe site-ul magazinului online Emenatwork.ro si poti cauta seturi de produse profesionale pentru renovare. Ceea ce ar trebui sa faci este sa masori intai locuinta si sa calculezi preturile, apoi poti cauta toate materiale de care ai nevoie si adauga-le la mana de lucru si la intocmirea planurilor.Ia in considerare ca toate materialele sa fie colectate dintr-un singur loc.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 11 Jan 2018, 10:13
    Fie ca doresti sa ai mai mult spatiu in living, fie ca iti doresti sa iti creezi un birou modern chiar acasa, cu ajutorul usilor glisante din sticla, organizezi si oferi un aspect deosebit noului spatiului. Usile din sticla ofera luminozitate ambientelor si decoreaza fara sa ocupe mult loc. In plus, se potrivesc perfect in orice ambient. De ce sa alegi usile glisante din sticla Eclisse: - Economisesti 10-15% spatiu in casa ta folosind usile glisante in locul usilor de interior clasice; - Au design deosebit. Ai posibilitatea de a alege dintre cele 59 modele de design. - Au garantie 12 ani, fiind testate si certificate conform standardelor europene; Unde pot aplica usile glisante din sticla? Se instaleaza in interior: - fie acasa in living, bucatarie, chiar si dormitor; - fie in spatiile comerciale precum birouri, sali de conferinte, holuri de trecere. Ce modele de usi glisante din sticla pot sa aleg? Poti alege din peste 59 modele in functie de designul dorit, dar si de culoare. De asemenea, poti comanda un model personalizat. Daca-ti doresti sa afli mai multe despre usile glisante din sticla, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 18 Dec 2017, 11:01
    Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida O pardoseala frumoasa, bine realizata si trainica implica mai multe aspecte pentru a ajunge la versiunea finala. De aceea, pentru a obtine un suport perfect plan, care sa permita finisajelor ulterioare sa fie aplicate usor, este recomandat ca initial sa torni o sapa autonivelanta. Acest tip de sapa se aplica rapid, fara ajutor specializat, astfel incat sa te bucuri, la final, de rezultate excelente. Ce este Topcem si la ce te ajuta? Topcem de la Mapei este un produs ce poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, destinat realizarii sapelor de egalizare ca substrat pentru suprafete suport noi sau existente, peste care va fi montata pardoseala din lemn, covor PVC, linoleum, placa ceramica, piatra naturala sau mocheta. Pentru a fi instalate, acestea au nevoie de un suport uscat, uniform, fix si rezistent. Cu scopul de a reduce timpul de instalare, Topcem este un liant hidraulic pentru sape cu priza normala,care se usuca in 4 zile, spre deosebire de un produs obisnuit care se usuca in timp dublu. In amestec cu agregate si apa, se realizeaza un mortar care se intareste in 24 de ore, permitand deplasarea si reducand timpul de uscare si instalare al finisajelor. De ce sa folosesti Topcem in locul sapei obisnuite pe baza de ciment? In cazul folosirii unei sape obisuite pe baza de ciment rezultatele lucrarii vor fi urmatoarele: - Timp de lucru mai mare; - Temperatura din incapere influenteaza timpul de priza si de uscare a sapei. Alegand Topcem pentru a realiza o sapa autonivelanta reduci timpul de lucru, iar calitatea lucrarii este vizibil imbunatatita. Pentru ce finisaj se poate aplica sapa cu Topcem si in cat timp se usuca? In functie de aplicare, sapele se realizeaza diferit. Astfel: - Substraturile elastice de pardoseala se pot monta dupa 4 zile; - Pardoselile din lemn se pot monta dupa 7 zile; - Placile ceramice dupa 24 de ore; - Placile din piatra naturala pot fi montate dupa 2 zile. De asemenea, aplicarea de Topcem se poate efectua in cazul: - Micilor reparatii necesare la o sapa mai veche; - Turnarii sapei care are incorporat sistemul de incalzire sub parchet. Care sunt contraindicatiile de aplicare? Ca orice produs ce contine ingrediente ce nu interactioneaza adecvat in contact cu altele, specialistii recomanda ca in utilizarea acestui produs urmatoarele: - Nu amesteca Topcem cu ciment, var, gips sau Mapecem (produs similar folosit pentru sape fara contractii dimensionale); - Nu combina amestecurile uscate reiesite din Topcem si agregate, ci toarna imediat apa si foloseste repede mortarul rezultat; - Nu folosi in amestec doar nisip fin, ci adauga agregate cu granulometrie intre 0-8 mm (pentru sape ce au o grosime de maximum 6 cm); - Nu turna sapa cu Topcem mai groasa de 8 cm; - Nu turna mai multa apa in amestecul Topcem decat scrie pe ambalaj; - Nu completa cu apa pentru a reimprospata amestecul, daca acesta a inceput sa faca priza.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 06 Dec 2017, 09:37
    Cum se monteaza corect sistemul pentru vita de vie Sistemul de palisare RoWine este un sistem inovativ pentru vita de vie care ofera cresterea si sustinerea corecta a plantelor si a ciorchinilor de struguri. Un beneficiu al acestui sistem este oferit de simplitatea asamblarii sistemului fara a fi nevoie de fundatie de beton. Pentru montarea corecta a sistemului de palisare RoWine, specialistii eMenatwork recomanda sa se tina cont de urmatoarea regula pentru a obtine rezultatele dorite: A.) Se monteaza 2 stalpi/spalieri de capat 138 (sau fruntasi)pentru fiecare rand in parte: - se recomanda a fi ingropat la o adancime de 50cm; - nu necesita fundatie din beton. B.) La fiecare 5m, se pune cate un stalp/spalier intermediar (sau mijlocas). Se recomanda ca distanta dintre stalpi sa fie de 5 m si sa fie ingropat la o adancime de 40 cm. Un beneficiu al acestuia este faptul ca se monteaza usor, prin apasare pe verticala fara a se face groapa in jurul lui. Gaurile in spalier sunt realizate din 10 in 10 cm in forma literei H pentru introducerea firelor de sarma, intinderea si fixarea acestora, imipiedicand astfel iesirea accidentala. Pentru vita de vie plantata pe terasamente si pante se recomanda folosirea spalierului de tip 125. C.)Stalpii Tutori se pun intre stalpii intermediari (mijlocasi). Stalpii Tutori sunt elementele metalice care ghideaza lastarii tineri in perioada de crestere, pana la inaltimea de trecere catre stalpii intermediari, prin prindere (legare). Rolul tutorului este foarte important in procesul de dezvoltare a plantei, deoarece nu ii permite balansarea in vant a vitei de vie, in acest mod, lastarii vor creste drepti. Pentru eficienta plantarii puietilor, se recomanda instalarea tutorilor la inaltimea de 110-120 cm, la distante 80 si 100 cm si la adancimi de 10-20 cm conforme cotelor proiectate. D.)Sistemul de ancorare pentru spalierul de capat este compus la randul sau din alte trei elemente, si anume: ancora, gripla si cablu; Rolul sistemului de ancorare este de a fixa si tensiona corect si usor intregul sistem. -Ancora este elementul care se infileteaza in pamant si tensioneaza cu ajutorul sufei si a lacatului de fixare spalierul de capat. - Gripla este un lacat care permite tensioanarea sufei,cu ajutorul sistemului de autoblocare. - Cablu/sufa este un cablu trefilat flexibil ce contine fire de sarma zincata si este utilizat pentru a crea legatura intre ancore si stalpi/spalieri de capat (sau fruntasi). Un instrument foarte util pentru un viticultor este clestele de tensionare. Acest tip de cleste ajuta la tensionarea sufei si a sarmei pentru intregul sistem al viteie de vie. Montarea corecta a sistemului de palisare asigura dezvoltarea a vitei de vie, oferind cresterea si sustinerea a plantelor si a ciorchinilor de vita de vie. Daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.
    Scris la data: 29 Nov 2017, 13:43
    Aparent simpla, operatiunea de montare a gardurilor presupune urmarea unor pasi prestabiliti, pentru ca, la final, sa obtinem un rezultat care asigura o fixare optima si o rezistenta sporita, in functie locatia si caracteristica tipului de gard ales. Materialele necesare sunt cele care constituie ansamblul de elemente din care este format gardul: stalpi, contravantuiri, sarma (pentru prinderea de stalpi si pentru ranforsare - acolo unde este cazul), sarma ghimpata (optional), cleme, porti, plasa umbrire, ciment / beton. Ca unelte, cu ajutorul carora putem desfasura operatiunea de montare, amintim: lopata, cleste, sfoara, boloboc, ruleta etc. Cum montezi corect si usor plasa de gard sudata Inainte de a incepe montajul efectiv, este necesar efectuarea unui releveu exact al perimetrului pentru a calcula precis accesoriile necesare montajului. Stalpii trebuie sa fie cu 25 cm mai inalti decat inaltimea plasei daca se fixeaza in baze de ciment si cu 50 cm daca se fixeaza in pamant. 1. Se efectueza gaurile in sol. 2. Se fixeaza stalpii, incepand de la primul colt. Se verifica daca sunt bine aliniati la inaltime si in aceeasi linie. Distanta intre stalpi poate varia intre 2 si 3 m. Pentru a ranforsa gardul, la interval de 15 – 20 m se monteaza doua contravantuiri, in stanga si dreapta stalpului. 3. Se fixeaza o bara de tensiune in capatul din care se incepe montajul si se prinde de stalpul de colt. 4. Rola se desfasoara in totalitate si se tensioneaza, mentinandu-se tensionata cu ajutorul unui vinci sau al unui utilaj mic. 5. Se fixeaza pe stalpul final trei intinzatoare cu ajutorul firului de legatura si se introduce bara de tensiune. 6. Se efectueaza tensiunea finala prin tensionarea fiecarui intinzator in parte cu ajutorul unei chei. 7. Se fixeaza plasa definitiv de stalpii intermediari cu ajutorul firului de legatura. 8. Pentru a uni doua role, se suprapune pe o distanta de 20 cm marginile rolelor si se prind cu fir de legatura.
    Scris la data: 15 Nov 2017, 10:38
    Cele mai frumoase aplice, lustre si lampadare le gasesti pe emenatwork. Intra pe site ca sa te poti convinge :)
    Scris la data: 15 Nov 2017, 10:36
    Placare perete baie cu panouri HPL 10mm (WALL&WATER de la BERRY ALLOC) Ti-i amenajat baia? Ai pereti denivelati si nu stii cum sa-i finisezi? Iti propun o solutie rezistenta la apa, care le rezolva pe toate si pe care o poti monta singur, chiar si fara sa scoti ceramica existenta pe perete. Pentru mai multe detalii poti contacta un operator de pe site-ul emenatwork.
    Scris la data: 15 Nov 2017, 10:34
    Este foarte important ca noi sa contribuim la o dezvoltare frumoasa a celor mici. Si putem sa le starnim creativitatea pentru a trai intr-un mediu desprins de povesti prin modelele de tapet pentru camera copiilor. Pe langa bucuria pe care o aduce, folosind un model de tapet transformi incaperea si aduci veselie. Iti recomand site-ul emenatwork pentru a vedea diferite modele, si te poti uita si la modelele de covoare. O zi buna!
    Scris la data: 06 Nov 2017, 09:06
    Tu ce lucrari mai faci toamna pentru arbustii fructiferi si vita de vie? Ce ai zice de spalierii pentru vita de vie care sustin plantatia pentru o buna crestere?! Eu am gasit ce ma interesa pe emenatwork.ro, de unde am putut sa aleg ce imi trebuia, la un pret accesibil. Recomand cu incredere! :)
    Scris la data: 06 Nov 2017, 09:06
    Tu ce lucrari mai faci toamna pentru arbustii fructiferi si vita de vie? Ce ai zice de spalierii pentru vita de vie care sustin plantatia pentru o buna crestere?! Eu am gasit ce ma interesa pe emenatwork.ro, de unde am putut sa aleg ce imi trebuia, la un pret accesibil. Recomand cu incredere! :)
    Scris la data: 23 Oct 2017, 09:00
    Tu ce lucrari mai faci toamna pentru arbustii fructiferi si vita de vie? Ce ai zice de spalierii pentru vita de vie care sustin plantatia pentru o buna crestere?! Eu am gasit ce ma interesa pe emenatwork.ro, de unde am putut sa aleg ce imi trebuia, la un pret accesibil. Recomand cu incredere! :)
    Fisiere atasate
     1 - 11 din 11 posturi
    Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
    Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

    Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

    Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

    Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.