Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

VELUX iti rasplateste alegerea si iti face cadou montajul!

VELUX iti rasplateste alegerea si iti face cadou montajul!

Octombrie 2014

 

Anul 2014 este un an de referinta pentru compania VELUX Romania! Este anul lansarii pe piata a celei mai recente generatii de ferestre de mansarda VELUX, un eveniment care are loc o data la un deceniu. Toamna aceasta, in plin sezon al constructiilor, VELUX Romania rasplateste clientii care aleg produsele originale VELUX si ofera cadou montajul pentru fiecare fereastra de mansarda din gama Standard Plus si Premium cumparata impreuna cu rama de etansare in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2014.

 

 

Despre VELUX - viziune si traditie

VELUX este o companie daneza infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, inventatorul ferestrei de mansarda, care si-a dorit sa asigure lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor in spatiile in care traiesc si muncesc. In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume. Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilatio (lat. ventilatie) si LUX (lat. lumina), fiind marca inregistrata inca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda intr-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi.

 

Inca de la inceput, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care isi trateaza clientii si furnizorii intr-un mod exemplar. Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei.

 

VELUX - Inovatie pentru viitor

Villum Kann Rasmussen, spunea la inceput ca "Un experiment este mai valoros decat parerile a o mie ale expertilor". Aceasta idee a insotit evolutia VELUX pe piata constructiilor noi si a renovarilor si a stabilit standardele in privinta inovatiilor si a performantelor propriilor produse.

 

La nivel de grup, VELUX a dezvoltat propria viziune asupra locuintelor sustenabile - cunoscuta sub denumirea de Casa Activa - care presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

 

VELUX in Romania

Grupul VELUX este prezent in Romania de peste 17 ani, comercializand pe piata locala cea mai vasta gama de ferestre de mansarda potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa,jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control.

 

Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.

 

Pe langa produsele si solutiile tehnice oferite proiectelor de constructii prevazute cu mansarda, VELUX ofera servicii de consultanta, asistenta tehnica, service in garantie si post-garantie. In calitate de expert al solutiilor pentru mansarda, VELUX este alaturi de clientii sai inainte si dupa procesul de achizitie a produselor, asigurandu-se ca se respecta nevoile personalizate ale locuirii, stilul arhitectural al fiecarui proiect in parte si un montaj corect.

 

Mai multe informatii pe www.velux.ro

Madalina Petrescu, Marketing & Design Manager

 

VELUX Romania S.R.L.

Telefon: + 40 268 40 27 23

E-mail: romania.marketing@velux.com

Facebook: www.facebook.com/VELUX

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA