Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Vasele WC Rimfree, de la Kolo. Noul standard în baia modernă

La alegerea vaselor de toaletă, pe lângă design, devine o cerință din ce în ce mai căutată igiena perfectă și ușurința menținerii acesteia.

Vasele de toaletă de la Kolo by Geberit Group, dotate cu sistemul patentat de spălare fără ramă Rimfree au definit un nou standard de igienă. Din interiorul vasului de toaletă lipsește clasica ramă de spălare, fiind astfel eliminate zonele greu accesibile unde se acumulează de obicei murdăria. Astfel, vasul de toaletă este foarte ușor de igienizat. În felul acesta, este posibilă economisirea nu numai a timpului alocat curățării, dar și a apei și a detergentului pentru toaletă.

Avantajele RIMFREE:

- igienă și curățare ușoară a vasului de toaletă;
- vas de toaletă cu sistem inovator de distribuire a apei brevetat, pentru o spălare impecabilă;
- in timpul spălării, jetul de apă este distribuit optim pe suprafață și nu stropește;
- design deosebit al vasului de toaletă;
- veți economisi apă, detergent și timp alocat curățeniei;
- soluție ecologică: este posibilă spălarea completă a întregii suprafețe prin utilizarea unor cantități de apă de numai 3/6 litri. Se recomandă combinarea acestor vase de toaletă cu rezervoarele încastrate Geberit cu volum reglabil de spălare.

 

Vasele Rimfree au definit un nou standard în domeniul igienei. Aceasta se datorează avantajelor care le fac rentabilă utilizarea acestora nu numai în băile locuințelor private, cât și în cele publice.

 

Unele vase de ceramică de la Kolo pot avea glazura ReflexKolo, care oferă o protecție eficientă împotriva depunerilor de murdărie și de calcar. Depunerile de murdărie, de bacterii și de calcar nu se pot forma, deoarece acestea sunt îndepărtate de pe suprafață cu proprietăți hidrofuge, împreună cu stropii apei de spălare.

 

Vezi VIDEO

 

Colecțiile KOLO de la Geberit Group - stil și funcționalitate pentru baie


De peste 50 de ani, marca Kolo a devenit sinonimă cu băile moderne și confortabile. Combinația dintre formele elegante și soluțiile tehnice funcționale vă permite să amenajați orice cameră de baie, indiferent de dimensiunea și tipul acesteia, cu obiecte ceramice și de mobilier unice.

 

Din 2015, Kolo, a devenit parte a grupului internațional Geberit, dovedind astfel că recunoașterea calității la nivel mondial este rezultatul pasiunii, muncii asidue și dedicării sutelor de angajați.

Vasele WC Rimfree, de la Kolo. Noul standard în baia modernă

Produsele KOLO by Geberit Group se gasesc in retelele Dedeman si Romstal, cat si in alte magazine de specialitate. De aici puteți afla care este cel mai apropiat magazin de dvs.: http://www.kolo.ro/de-unde-pot-să-cumpăr/.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT
Lucru în România