Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un studio minimal aranjat cu gust

Un studio minimal aranjat cu gust

Locuinta detinuta de Tiffany si Alan a fost in trecut o anexa la casa unui fost capitan de vas, construita in perioada anilor 1800 si care are o suprafata de doar 32mp.

 

Desi este un spatiu mic, Tiffany si Alan au reusit sa il amenajeze astfel incat sa aiba o zona de zi si o zona de noapte, confort si o atmosfera placuta. Au mizat pe crearea unor proportii echilibrate astfel ca au ales mobilier si accesorii de dimensiuni mai mici.

 

In loc sa cumpere un set complet au preferat sa ia doar cateva obiecte de mobilier, au ales scaune mai inguste si au pastrat obiectele supradimensionate pentru decorarea peretilor astfel incat sa puna in valoare amplitudinea camerei.

 

Avand in vedere ca toate functiunile sunt intr-o singura camera, poti usor sa ajungi sa te plictisesti uitandu-te la aceleasi lucruri de aceea ei ne recomanda sa intervenim in mod regulat fie prin schimbarea cuverturilor, a pernelor sau a draperiilor, adaugarea unor obiecte decorative noi sau chiar a unei simple vaze cu flori, totul pentru a reimprospata atmosfera si a o face mai placuta.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.apartmenttherapy.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România