Foisor - Living in coltul gradinii - Buzau

In coltul gradinii, in curtea unei case din Buzau isi gaseste locul acest foisor - living.

Foisorul - Living este functional atat vara, cat si pe timp de iarna.

Constructia din lemn urmareste o idee simpla si anume doua linii principale paralele care taie acest colt al gradinii. Interiorul foisorului ramane luminat cu ajutorul vitrajelor generoase inclusiv cu luminatorul montat in acoperis.

Pe timp de vara, interiorul se deschide catre exterior si ofera un loc umbros in preajma plantelor de acolo.

Ferestrele laterale spala peretii folosind lumina si servesc drept acces facil pe timp de iarna.

Cu alte cuvinte, foisorul - living propus, contureaza gradina situandu-se in partea diametral opusa casei. Zona centrala a curtii devine centru de greutate al acestui ansamblu.

Foisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii  Buzau AsiCarhitecturaFoisor - Living in coltul gradinii 5  Buzau AsiCarhitectura
Lucru în România