Tratarea lemnului folosit la un restaurant din buștean rotund din Valea Avrigului

Bochemit Antiflash, solutia concentrata cu tripla actiune, a fost utilizata pentru materialul lemnos folosit la ridicarea unui spatiu public in zona Valea Avrigului, un loc ideal pentru vacante datorita frumusetii ei pitoresti.
a

Pentru protejarea preventiva a tuturor partilor din lemn ale cladirii a fost folosit integral Bochemit Antiflash. Metoda de impregnare ideala este prin pulverizare cu o pompa normala de pulverizare, dar solutia poate fi aplicata si prin pensulare in cazul anumitor elemente.

Marca Bochemit, si in mod special substanta ignifuga Antiflash, a fost recomandata de mesterii lemnari locali pentru prevenirea aparitiei ciupercilor lemnului, precum si pentru protectia ignifuga de lunga durata, cerinta obligatorie pentru obtinerea avizelor de functionare oficiale ISU. Dilutia substantei Bochemit Antiflash este de 1 la 9 este pentru actiune impotriva insectelor si a ciupercilor care afecteaza lemnul. Pentru clasa C de rezistenta la foc se foloseste dilutia de 1 la 1.

Produsul Bochemit Antiflash, dar si alte produse utilizate in vederea protejarii lemnului sunt disponibile pe www.deposib.ro.

Articol scris de
DEPOSIB EXPERT