Iluminare hală industrială cu lampi LED

In contextul nevoii lor de a reduce consumul de energie in conformitate cu reglementarile UE pentru companiile mari si competitivitatea crescuta a LED-ului, am atras atentia managementului Celestica cu solutia noastra de iluminat LEDA trebuit sa ne dovedim know-how-ul cu un mic proiect de iluminare a logoului de la o distanta de 40m. Cand rezultatul final a fost un spot de lumina care urmarea conturul logoului, la fel ca in simularea initiala, ni s-a atribuit contractul pentru intregul spatiu de productie. A fost unul dintre primele proiecte din lume care utilizeaza LED-urile MKR de mare putere de la CREE®. Fabrica a redus consumul de energie de la 1489 MWh/an la doar 568 MWh/an, crescand in acelasi timp nivelul de iluminare de la 300 lx la 700 lx, conform noilor standarde necesare.

 

Lampile HID avide de energie aflate in functiune in acel moment incepeau sa cedeze. Succesul iluminarii interioare a facut posibila si schimbarea iluminatului exterior. Am efectuat un audit al iluminatului exterior si am facut o propunere pentru un nou sistem folosind aceeasi instalatie si stalpii existenti. Proiectul a fost aprobat si implementat la scurt timp.

 

Compania Electronic Interactiv SRL produce corpuri de iluminat cu LED sub marca proprie Ambiflux®. Corpurile de iluminat se remarca prin: durabilitate si eficienta energetica ceea ce ofera companiilor care le utilizeaza, o modalitate de a reduce semnificativ costurile energetice si de intretinere si de a crea un mediu de afaceri mai sustenabil.

Portofoliul nostru de solutii de iluminat cu LED, se adreseaza unei game largi de aplicatii: utilizari interioare (spatii de producție, magazine, hoteluri, restaurante, birouri, spitale), utilizari exterioare (iluminat stradal, zone rezidentiale, locuri publice), precum si iluminat arhitectural.

Iluminat hala industriala cu lampi LED  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminare hala industriala cu lampi LED - proiect ELECTRONIC INTERACTIV  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminare hala industriala cu lampi LED - ELECTRONIC INTERACTIV  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat perimetral hala industriala  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat industrial cu leduri pentru interior  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminare cu lampi LED pentru parcare  Bors, Bihor ELECTRONIC INTERACTIV