Iluminat LED cu proiectoare industriale High-Bay

Unul dintre ingredientele principale ale unui proiect de succes este deschiderea clientului catre nou. Asa a fost si cazul unui proiect recent in care s-au implementat o serie de proiectoare  Ambiflux® Brick ce ofera caracteristici unice si eficienta ridicata pentru iluminatul halelor industriale.

 

Spatiile de productie au nevoie de lumina de inalta calitate pentru a efectua in mod adecvat operatiunile. In multe cazuri, corpurile de iluminat sunt operationale 24/7, ducand la o utilizare substantiala a energiei. Corpurile de iluminat cu LED-uri Ambiflux® pot reduce consumul de energie cu pana la 80% in comparatie cu optiunile traditionale de iluminat industrial. In plus, acordam o atentie deosebita factorilor care determina calitatea iluminatului: uniformitatea iluminarii, modelele de distributie a luminii, existenta fenomenului de orbire, temperatura de culoare a luminii, redarea culorilor etc. Tinand cont de toate aceste aspecte, ele pot influenta productivitatea, faciliteaza identificarea defectelor si efectuarea sarcinilor de inspectie si contribuie la prevenirea accidentelor.

 

Compania Electronic Interactiv SRL produce corpuri de iluminat cu LED sub marca proprie Ambiflux®. Corpurile de iluminat se remarca prin: durabilitate si eficienta energetica ceea ce ofera companiilor care le utilizeaza, o modalitate de a reduce semnificativ costurile energetice si de intretinere si de a crea un mediu de afaceri mai sustenabil.

 

Portofoliul nostru de solutii de iluminat cu LED, se adreseaza unei game largi de aplicatii: utilizari interioare (spatii de producție, magazine, hoteluri, restaurante, birouri, spitale), utilizari exterioare (iluminat stradal, zone rezidentiale, locuri publice), precum si iluminat arhitectural.

Iluminare hala industriala cu lampi High Bay  Palota, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat interior hala de productie  Palota, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat industrial cu leduri  Palota, Bihor ELECTRONIC INTERACTIVIluminat cu proiectoare industriale High Bay  Palota, Bihor ELECTRONIC INTERACTIV