Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tavane false sau plafoane suspendate?

Tavane false sau plafoane suspendate?

O intrebare “retorica” la care raspunsul este fara niciun dubiu: depinde de unde privesti! Din punctul de vedere al unui client, acestea vor fi aproape invariabil tavane false, in timp ce un profesionist va privi mult mai detasat spre termenul de plafoane suspendate.

 

Lasand la o parte exprimarea, nu putem sa nu observam ca in ultimii ani plafoanele suspendate se constituie ca o solutie uzuala pentru toate tipurile de cladiri, rezidentiale, comerciale, office, de sanatate si chiar industriale, oferind pe langa calitatile estetice si alte calitati deloc de neglijat. Rezistenta la foc, absorbtia acustica, instalarea si intretinerea usoara sunt elemente de luat in calcul, atat pentru constructiile moderne dar si pentru reabilitarea celor existente, in care cerintele tehnice surmonteaza de multe ori cerintele estetice.

 

Insa nici aceste din urma cerinte nu sunt neglijate, fie ca vorbim despre plafoane suspendate casetate, din lamele, din placi de gipscarton sau chiar despre combinatii intre acestea si diverse materiale, limita o constituie pana la urma numai imaginatia.


Iata si despre ce vorbim:

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva