Plafoane rezistente la foc din placi Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips

Plafoane rezistente la foc din placi Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips
Glasroc® F Ridurit intra in structura sistemelor de plafoane cu rezistenta la foc pana la F120, atat pe structura de metalica, cat si pe structura de lemn. Astfel, comparativ cu sistemele conventionale, cerintele de rezistenta la foc se obtin cu mai putine straturi de placa, asamblarea facandu-se mai simplu, mai rapid.

Va prezentam Glasroc® F, noua denumire a placilor pentru protectie la incendiu. Produsul este la fel de bun ca intotdeauna. In plus, acum prezinta garantia certificarii europene a calitatii prin marcajul CE.
 

Plafoane rezistente la foc din placi Glasroc® F Ridurit

Caracteristici importante:
- Clasa de reactie la foc, euroclasa A1 - placa a fost testata conform standardelor europene si este incombustibila.
- Toleranta la umiditate - poate fi instalata in timpul executiei constructiei, inaintea realizarii peretilor de inchidere ai fatadei.
- Suprafata neteda - atat de fina incat placa poate fi lasata nedecorata.
- Instalare rapida - posibilitatea de fixare in suruburi, fara a fi nevoie de cadru pentru placarea structurilor de rezistenta (stalpi si grinzi) si executarea canalelor pentru instalatii electrice, ventilatie si gaze fierbinti
- Rezistenta si durabilitate - rezista la fisurarea, spargerea si degradarea suprafetei in zonele vulnerabile sau cu trafic intens si poate fi utilizata chiar si in cadrul peretilor antiefractie si cu rezistenta la explozie.

Glasroc® F Ridurit, placa pentru aplicatii de inalta performanta, destinata solutiilor de protectie la incendiu, este disponibila cu grosimi cuprinse intre 15 mm si 30 mm, fiind utilizata la placarea structurilor din otel pentru a oferi protectie la foc de pana la 120 de minute (180 de minute in sisteme pe cadru metalic) si la executarea canalelor pentru instalatii electrice, ventilatie si gaze fierbinti. De asemenea, aceasta poate fi folosita si in cadrul unor aplicatii de inalta performanta cum sunt peretii de compartimentare rezistenti la foc 240 de minute, pentru incaperile situate la parter sau la subsol, in magazine sau depozite industriale.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Plafoane rezistente la foc din placi Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.