Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Stații de pompare a apelor uzate

Statiile de pompare a apelor uzate sunt echipamente utilizate pentru transferarea apelor uzate catre cote superioare fata de nivelul la care este evacuata apa din obiectiv.
Stații de pompare a apelor uzate

Statiile de pompare a apelor uzate pot fi utilizate pentru directionarea in rampa (in deal) a apelor uzate menajere sau pluviale. Un element foarte important in fabricarea statiilor de pompare este reprezentat de pompele utilizate.

Compania 1st Criber Romania proiecteaza si implementeaza statii de pompare in colaborare cu cei mai importanti producatori de pompe din spatiul european. Pentru a avea certitudinea unei statii de pompare optimizata proiectului tau este necesara comunicarea cu specialistii 1st Criber. Inginerii si proiectantii nostri iti ofera solutii pentru circumstantele particulare ale proiectelor tale.

In domeniul acestei categorii de produse exista legislatie care obliga la respectarea tuturor reglementarilor de fabricatie, instalare si utilizare. Astfel, expertii 1st Criber proiecteaza si executa statii de pompare ape uzate care respecta aceste normative. In plus, statiile de pompare a apelor uzate 1st Criber pot fi implementate in timp scurt, avand greutate redusa si manevrabilitate ce nu presupune utilizarea utilajelor de tonaj greu.

Un avantaj foarte important pe care statiile de pompare a apelor uzate 1st Criber il ofera in comparatie cu cele din import il reprezinta termenul de livrare mult mai scurt. Alege prima optiune pentru statii de pompare a apelor uzate!

1st Criber - proiectare si executie statii de pompare ape uzate

Stații de pompare a apelor uzate
Stații de pompare a apelor uzate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET