Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Statii de epurare din poliesteri armati cu fibra de sticla

Statii de epurare din poliesteri armati cu fibra de sticla

STAȚII DE EPURARE din poliesteri armați cu fibră de sticlă - o alternativă eficientă la beton în raportul preț - viteză de execuție

 

Eficiența amplasării stațiilor de epurare 1st Criber este dovedită atât pe termen scurt  la reducerea costurilor aferente construcției bazinelor din beton și timpul de execuție redus cu peste 80% față de construcția clasică cu cofraje, cât și pe termen lung prin anularea cheltuielilor de întreținere cu refacerea suprafețelor și impermeabilizarea.

 

Proiectate cu tehnologii moderne, stațiile de epurare 1st Criber sunt personalizate pentru fiecare aplicație luând în calcul parametrii specifici și situațiile individuale ale fiecărui obiectiv.

 

 

Avantajul proiectanților și constructorilor în cazul soluțiilor de epurare „la cheie“ 1st Criber este și stabilirea în avans a costurilor și termenelor de livrare în șantier pentru echipamentele dorite. 

 

Numărul tot mai mare de stații de epurare de mare capacitate de la 1st Criber realizate din P.A.F.S., prezente deja în proiecte realizate la obiective din mai multe comune și sate în ultimii 10 ani confirmă eficiența acestor sisteme moderne. Printre clienții fideli se numără HIDROCONSTRUCȚIA S.A., SINECON, SCA.MO.TER, ROMCONFORT și VIVA CONSTRUCT.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET