Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Solutia moderna pentru consolidarea terenurilor aflate in panta - Blochetii Compac III

Solutia moderna pentru consolidarea terenurilor aflate in panta - Blochetii Compac III

De foarte multe ori, terenul din jurul casei prezinta denivelari care fac dificila amenajarea curtii. Insa aproape pentru fiecare problema exista deja solutii concepute de specialistii din domeniu. In cazul terenurilor aflate in panta una dintre cele mai inovatoare metode pentru terasarea gradinilor si amenajarea spatiilor sunt Blochetii Compac III.

 

Blochetii Compac III sunt elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat, care prin forma lor ofera posibilitatea realizarii unor suprafete verticale, drepte sau curbe, fara dificultate si fara a necesita personal specializat. Pot fi folositi pentru proiectele de infrastructura, proiecte rezidentiale si industriale, aplicatii hidrotehnice (cheiuri, canale, baraje), terase, garduri, fatade.

 

In functie de diferenta de nivel, Blochetii Compac III pot fi utilizati pentru preluarea acesteia in trepte. In cazul in care se doreste realizarea unei fatade a zidului clar conturata sau obtinerea unei imagini de masivitate cea mai indicata solutie sunt blochetii  In cazul treptelor mici, intre 40-100 cm, acestia pot fi folositi fara pamant armat. In cazul diferentelor mari de nivel, de peste 100 cm, se recomanda utilizarea blochetilor impreuna cu pamant armat, pentru a asigura si functia de zid de sprijin.

 

Care sunt avantajele amenajarii cu Blocheti Compac III?

 

Blochetii Compac III sunt prezenti in Romania din anul 2010, atunci cand Elis Pavaje a devenit singurul producator al acestui tip de elemente modulare de pe piata romaneasca. Portofoliul companiei Elis Pavaje cuprinde o gama foarte diversificata de produse oferind de la cel mai complex sistem de servicii, solutii si produse pentru clienti.

 

 


Lucru în România