Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme pentru hidroizolarea fundaţiilor-G-TEX FOUNDATION GEODRY

G-TEX FOUNDATION este o membrană din FPO, hidroizolantă, impermeabilă, cu rezistență ridicată la străpungere, cu controlul difuziei vaporilor de apă, elastică, cu capacitate de a face punte peste fisuri, antirădăcină, rezistentă la agresiuni bacterice, la proliferarea mucegaiurilor și a mușchilor, la hidrocarburi și la substanțe alcaline.
Sisteme pentru hidroizolarea fundaţiilor-G-TEX FOUNDATION GEODRY
G-TEX FOUNDATION permite realizarea sistemelor de hidroizolații la fundatii sau la structurile din beton/zidărie supuse la presiune hidrostatică pozitivă. Rezistența ridicată la străpungere garantează integritatea și continuitatea stratului hidroizolant.

Proiectată pentru a garanta în timp o perfectă etanșare, G-TEX FOUNDATION este utilizată pentru hidroizolatii orizontale și verticale la pereți de fundații, pereți de sprijin, parcări subterane, rezervoare și bazine din beton, fose septice, canale de dren, puțuri de lift, structuri de fundații directe (piloni, grinzi, plăci).

G-TEX FOUNDATION este ideală pentru hidroizolarea suprafeţelor din beton pe care se instalează pavele sau plăci din ciment.

Datorită caracteristicilor sale de rezistență ridicată la substantele chimice*, G-TEX FOUNDATION își păstrează caracteristicile tehnice neschimbate în contact cu orice tip de teren.

Aplicarea membranelor G-TEX FOUNDATION se face “la rece”, cu adeziv imbunatatit pe baza de ciment C2T.

Sigilarea juxtapunerilor se realizeaza prin lipirea benzilor G-TEX STRIP H6 sau G-TEX STRIP H12

Sisteme pentru hidroizolarea fundaţiilor-G-TEX FOUNDATION GEODRY

Pentru orice informații sau aplicări speciale, consultați Biroul Tehnic. Fisa tehnica se poate descarca de pe www.geodry.ro
Articol scris de
GEODRY EST EUROPE