Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistem modern de baterii pentru băile publice și semipublice

Un sistem de baterii elegant și modern, lavoare curate şi spaţiu suficient pentru spălarea mâinilor - adeseori, proiectanţii, arhitecţii şi operatorii îşi imaginează exact acest tablou atunci când proiectează grupuri sanitare publice sau semipublice.
Sistem modern de baterii pentru băile publice și semipublice

Motivul pentru care sistemul de baterii electronice cu montare pe perete se găsește atât de rar este relativ banal: până de curând nu a existat o soluţie pentru proiectare sigură şi instalare fără erori. Cu toate acestea, Geberit a reușit să comprime toate cerințele într-un singur sistem.

Soluţie modulară şi instalare atent gândită

Cu sistemul modular de baterii, Geberit a depăşit majoritatea punctelor slabe înregistrate în general de bateriile fără atingere pentru lavoare şi problemele de instalare specifice pentru bateriile montate pe perete, într-o manieră convingătoare. Astfel, toate componentele electronice cu excepţia senzorului infraroşu sunt protejate perfect împotriva umidităţii, fiind montate separat într-o casetă cu funcţii. Aceasta este montată sub lavoar, în perete, deschizând astfel posibilităţi complet noi pentru designul bateriilor.

Design elegant atemporal

Bateriile Geberit Piave şi Brenta, create în studio-ul de design Christoph Behling Design din Londra, se remarcă prin forma suplă, de o eleganţă atemporală. Ambele sunt disponibile in variantele montate pe lavoar sau pe perete şi pot fi combinate cu aproape orice model de lavoar. Pentru a face faţă numeroaselor posibilităţi de combinare, bateriile montate pe perete sunt oferite la lungimile de 170 mm şi 220 mm.

Corpurile bateriilor sunt confecţionate din alamă cromată. Particularitatea: apa circulă printr-un furtun ranforsat din plastic, care face legătura între blocul funcţional din caseta funcţională cu perlatorul din baterie. Astfel se asigură că apa potabilă nu va suferi modificări de calitate.

Solicitare intensă

Bateriile electronice pentru lavoare se utilizează în special la grupurile sanitare din clădirile cu destinaţie publică sau semipublică, precum aeroporturi, centre comerciale, şcoli sau unităţi gastronomice. Tocmai în localurile cu frecvenţă intensă aceste echipamente trebuie să-şi demonstreze eficienţa şi să reziste în orice condiţii, chiar şi atunci când nu sunt menajate. De aceea, alegerea unei soluţii corecte pentru funcţionarea fiabilă este extrem de importantă.

Program vast pentru aproape orice domeniu de utilizare

Sistemul de baterii Geberit poate fi furnizat pentru regimul de funcţionare cu alimentare de la reţea, cu acumulatori sau pentru o alimentare autonomă cu energie electrică de la un generator.

În plus, modelele sunt disponibile la alegere cu sau fără acumulator. Suprafeţele cromate lucioase şi construcţia compactă fac ca bateriile pentru lavoare să fie uşor de curăţat şi întreţinut, având un aspect atrăgător. Pentru utilizări speciale precum rezervoarele descentralizate de acumulare apă caldă există soluţii de sistem personalizate.

Soluţia clasică

Bateriile pentru lavoar Geberit de tip 185/186 şi 87/88 întregesc gama de baterii fiabile şi robuste pentru grupurile sanitare din spaţii publice. Aceste soluţii clasice pot fi livrate pentru regimul de funcţionare cu alimentare de la reţea şi de la acumulator, precum şi ca versiune hidraulică; sunt disponibile, la alegere, cu sau fără buton de reglare rece-cald. Datorită suprafeţei cromate lucioase sunt uşor de curăţat şi au un aspect atrăgător. Pentru utilizări speciale precum rezervoarele descentralizate de acumulare apă caldă există soluţii de sistem personalizate.

Produsele Geberit se găsesc în diverse magazine de specialitate. De aici puteți afla care este cel mai apropiat magazin de dvs.

Sistem modern de baterii pentru băile publice și semipublice
Sistem modern de baterii pentru băile publice și semipublice
Sistem modern de baterii pentru băile publice și semipublice

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT