Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Selnova - noua colecţie de ceramică marca Geberit

Cu liniile sale clasice, poate fi incorporata in orice baie
Selnova - noua colecţie de ceramică marca Geberit

Geberit Romania isi mareste anul acesta portofoliul de produse cu trei colectii noi de ceramica, ce sunt menite sa diversifice optiunile celor care doresc sa beneficieze de confort sporit si o calitate mai buna a vietii. Astfel, prin introducerea noilor obiecte sanitare de ceramica in gama, Geberit ramane fidela directiei sale de actiune Design Meets Function. Aceasta directie implica imbinarea functionalitatii cu designul pentru produsele aflate in fata peretelui.

Geberit Selnova, cu liniile sale clasice, poate fi incorporata in orice baie. Geberit a ales un design simplu si discret si a adus functionalitatea in prim plan. Geberit Selnova se deosebeste prin raportul unic intre calitatea fara compromis si pret, lucru ce a devenit sinonim cu brandul Geberit. Selnova nu este o colectie clasica, ci una menita sa ofere diversitate indiferent de nevoi. Astfel, sub umbrela Selnova se afla subgamele Square, Compact si Comfort.

Geberit Selnova Square

Selnova - noua colecţie de ceramică marca Geberit

Diferitele modele clasice ale Geberit Selnova Square se imbina armonios in fiecare incapere. Acest lucru, pe langa multe solutii inteligente pentru cerinte speciale face usor de transformat o baie cu aspect demodat intr-una moderna si utila. Colturi si margini, noi inspiratii.

Geberit Selnova Compact

Selnova - noua colecţie de ceramică marca Geberit

Gama speciala Geberit Selnova Compact ofera solutii ideale si elegante pentru bai mici sau cele pentru oaspeti. Lavoare cu o adancime mica pentru montaj in colt, vase WC si un bideu cu dimensiuni mici combina confortul si libertatea de miscare. Adesea doar cativa centimetri fac diferenta intr-o incapere mica.

Geberit Selnova Comfort

Selnova - noua colecţie de ceramică marca Geberit

Solutiile oferite de Geberit Selnova Comfort permit persoanelor in varsta si celor cu mobilitate redusa sa-si pastreze independenta in baie fara a se face compromisuri asupra calitatii montajelor. Produsele implementeaza functionalitati importante intr-un design atragator. Acest aspect este bazat pe multi ani de experienta ai grupului Geberit in dezvoltarea si fabricarea de solutii pentru bai care cuprind nevoile tuturor generatiilor.

 

Aceste solutii includ un lavoar extrem de plat oferind spatiu amplu pentru picioare cand un scaun cu rotile este rulat dedesubt sau vase WC cu o proiectie larga de 70 cm pentru a facilita deplasarea usoara de pe scaunul cu rotile si un scaun WC securizat impotriva alunecarii.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT