Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervorul vertical - soluția 1st Criber pentru depozitarea lichidelor deasupra solului

Configurate special pentru fiecare proiect în parte, rezervoarele din fibră de sticlă 1st Criber pot fi proiectate fie pentru montaj subteran, fie pentru montajul suprateran, cu poziționare verticală sau orizontală, eliptice sau modulare, realizate pentru a răspunde cu succes aplicațiilor speciale, precum retenția apelor pluviale, rezerva pentru incendiu, pentru irigații și altele.
Rezervorul vertical - soluția 1st Criber pentru depozitarea lichidelor deasupra solului

Indiferent dacă vorbim despre lichidele alimentare sau nealimentare, depozitarea acestora deasupra solului poate fi o adevărată provocare. În cazul aplicațiilor care necesită acest tip de stocare, soluția optimă pe care inginerii 1st Criber o recomandă este rezervorul vertical suprateran, ce se poate configura în acord cu specificațiile fiecărui proiect în parte.

Rezervoarele verticale 1st Criber au diverse tipuri de baze, în funcție de aplicația pentru care sunt proiectate: rezervor vertical cu bază plată, rezervor vertical cu bază bombată sau rezervor vertical cu bază conică.

Rezervor vertical cu fund plat / Rezervor vertical  cu fund bombat / Rezervor vertical  cu fund conic
Rezervor vertical cu fund plat / Rezervor vertical cu fund bombat / Rezervor vertical cu fund conic
Rezervoarele verticale din fibră de sticlă 1st Criber te ajută să economisești spațiu, resurse și bani, datorită poziționării sale pe verticală și a volumului mic de materie primă utilizată. Un plus al acestui tip de bazin este faptul că gura de vizitare poate fi amplasată în orice loc, eliminând în acest mod costurile de întreținere.
Rezervorul vertical - soluția 1st Criber pentru depozitarea lichidelor deasupra solului

Rezervoarele cilindrice verticale au trecut cu brio testările efectuate de către PROCEMA CERCETARE în ceea ce privește rezistența structurală, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice. Mai mult decât atât, pentru a asigura calitatea și eficiența produsului, rezervoarele verticale au fost testate seismic de către Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Rezervorul vertical - soluția 1st Criber pentru depozitarea lichidelor deasupra solului
În vederea alegerii unui rezervor optimizat pentru aplicația ta, specialiștii 1st Criber sunt mereu pregătiți să te îndrume în alegerea bazinului optim pentru afacerea ta.

1st Criber - soluții de stocare optimizate!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET
Lucru în România