Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Restaurarea unei case istorice din Brașov

In 2017 s-a inceput restaurarea unei cladiri din centrul Brasovului, care dateaza din jurul anului 1800. Aceasta constructie istorica va fi transformata intr-un hotel cu trei etaje, parter + subsol, cu 60 de camere si spa. Proprietarul noului hotel este foarte incantat ca poate oferi un nou spatiu de cazare in inima Brasovului istoric.
Restaurarea unei case istorice din Brașov

Pentru a elimina igrasia, umiditatea ridicata si infiltratiile din subsolul imobilului, precum si din alte spatii in care predomina astfel de probleme, s-a folosit Penetron Admix sub forma de tencuiala pe suprafetele din zidarie, pentru mentinerea acestora uscate si curate in permanenta. Penetron Admix s-a utilizat direct in masa betonului si pentru extinderea cladirii, la turnarea pardoselilor si a peretilor.

Pentru anumite defecte, reparatii structurale si reparatii pe planseul subsolului s-a utilizat Penetron V/O Patch anti-coroziv cu rol protector pentru armatura incorporata.

Sistemul Penetron a fost, de asemenea, utilizat pentru impermeabilizarea si protectia totala a structurilor existente din beton.

Durabilitatea constructiilor incepe cu Penetron, iar noul hotel va avea suprafete sanatoase, in care protectia structurilor tratate va egala, cel putin, vechimea acestui locas istoric.

Vezi continuarea articolului pe site-ul Penetron 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România