Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proiectul national Business (r)Evolution ajunge la Brasov in 11 aprilie 2017

Proiectul national Business (r)Evolution ajunge la Brasov in 11 aprilie 2017

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria de conferinte dedicata solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, proiectul este intitulat Business (r)Evolution si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

Seria de conferinte care a debutat la Iasi, in 21 martie 2017, ajunge la Brasov in 11 aprilie 2017 si va continua la Craiova (26 aprilie), Bucuresti (10 mai), Arad (14 iunie). In toamna proiectul national continua cu evenimentele de la Targu Mures, Piatra-Neamt si Oradea.

 

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro in parteneriat cu Telekom Romania, si este sustinut de Alpha Bank, Edenred, Deloitte, Creative&Bright, Valoria Business Solutions.

 

Partenerii media ai conferintei sunt Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, StarFm, Buna ziua Fagaras.

 

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Lucru în România