Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Conferintele Doingbusiness.ro - Business (r)Evolution debuteaza la Iasi, in 21 martie 2017

Conferintele Doingbusiness.ro - Business (r)Evolution debuteaza la Iasi, in 21 martie 2017

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Iasi si este sustinut de Telekom, OMV Petrom Gas, Alpha Bank, BDO Romania, Creative&Bright, Valoria Business Solutions. Partenerii media ai evenimentului sunt Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, Ziarul de Iasi, IasiFun, Radio Romania Iasi.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Lucru în România