Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum au invatat antreprenorii din Iasi si din judetele invecinate sa fie pregatiti pentru situatiile in care foarte improbabilul devine realitate in anul economic 2017

Cum au invatat antreprenorii din Iasi si din judetele invecinate sa fie pregatiti pentru situatiile in

 

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Iasi si a fost sustinut de Telekom, OMV Petrom Gas, Alpha Bank, Creative&Bright, Valoria. Partenerii media ai evenimentului au fost Agerpres, Ziarul de Iasi, IasiFun, Radio Romania Iasi, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, CalendarEvenimente.

 

Proiectul national Business (r)Evolution continua la Brasov (11 aprilie), Craiova (26 aprilie), Bucuresti (10 mai), Arad (14 iunie). In toamna proiectul national continua cu evenimentele de la Targu Mures, Piatra-Neamt si Oradea.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este portalul de afaceri care ofera utilizatorilor informatii despre oportunitatile din economia nationala, precum si despre principalele companii active in fiecare domeniu. Proiectele doingbusiness.ro includ publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, in variante print si online.

Serviciile doingbusiness.ro includ dar nu se limiteaza la servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing - call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizatorul seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit. CEO Conference este evenimentul fanion al economiei romanesti care, prin componenta unica a persoanelor influente pe care o reuneste, ofera mediului de afaceri romanesc o platforma exclusiva pentru discutii la nivel inalt.

Lucru în România