Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron vs. hidroizolația clasică

Fata de hidroizolatiile clasice precum cele cu membrane bituminoase, PENETRON dezvolta si produce materiale de inalta calitate pentru o gama larga de aplicatii de impermeabilizare. Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase in laborator si pe teren si sunt fabricate in instalatia de productie a ICS PENETRON INTERNATIONAL LTD.
Penetron vs. hidroizolația clasică

Din Sistemul Penetron fac parte materiale speciale de hidroizolare - impermeabilizare pe baza de cristale active, fiind solutii durabile cu proba timpului de cel putin 40 de ani, cu aplicare direct in masa betonului sau cu aplicare prin pensulare din interiorul sau exteriorul suprafetei ce urmeaza a fi tratata.

Cristalele active pe baza de calciu si aluminiu ajung la o penetrare in timp de pana la un metru in contact cu apa si repara fisuri de pana la 0,4 mm, pe suprafete cu presiune hidrostatica ridicata. Dupa aplicarea materialelor Penetron, cristalele raman pe viata in structura tratata, fiind parte integranta a masei din beton.

Pe langa Sistemul Penetron prin cristale active de impermeabilizare, se gasesc si alte tipuri de materiale speciale, cum ar fi: mortare hidroizolante cu polimeri modificati, epoxy, poliuretane, aditivi pentru beton si mortare, bariera de vapori pentru pardoseli.

Vezi continuarea articolului aici: https://www.penetron-romania.eu/membrane-bituminoase-vs-penetron/

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România