Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron - soluție de hidroizolare chiar și la temperaturi scăzute

Impermeabilizarea betonului este una dintre cele mai importante, dar si neglijate, etape din domeniul constructiilor. In cele mai mai multe cazuri apa nu este considerata o problema serioasa, cu toate ca infiltratiile si excesul de umiditate deterioreaza peretii si structurile si duce la aparitia mucegaiului in interior.
Penetron - soluție de hidroizolare chiar și la temperaturi scăzute

Partea exterioara a constructiei (pereti, podele, fundatie) este permanent expusa fenomenelor meteorologice imprevizibile, precum ploi, ninsori, raze solare, si astfel se creeaza posibilitatea ca fisurile sa apara, caz in care structura de beton va avea nevoie de lucrari de hidroizolatie.

Lucrarile de hidroizolatie sunt investitii pe termen lung si chiar daca par costisitoare, investitia se va amortiza, deoarece structura de beton ramane intacta mai mult timp. Se recomanda utilizarea celor mai bune produse, asa cum sunt cele propuse de Penetron, pentru o impermeabilizare permanenta chiar si din interior.

Penetron va propune un sistem de impermeabilizare pentru structurile existente din beton. Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafata, impermeabilizand si protejand in profunzime betonul.

Prin impermeabilizarea suprafetei pe care este aplicat, Penetron creste durabilitatea constructiei, prin formarea unei bariere impotriva apei, a atacurilor chimice si a coroziunii armaturii. Substanțele active din Penetron migreaza in profunzimea betonului, atunci cand intra in contact cu umiditatea si cu calciul liber din beton, blocând patrunderea apei prin pori si capilaritati. Orice contact ulterior cu apa reactiveaza procesul de cristalizare, asigurand hidroizolarea continua si permanenta a constructiei. Se poate aplica din interior prin pensulare la o temperatura de minimum 4 grade C.

Vezi continuarea aici


Penetron - soluție de hidroizolare chiar și la temperaturi scăzute

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România