Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron impermeabilizează noul Aqua Park din Tunisia

Noul Rayar Aqua Park, un parc acvatic cu piscine, tobogane si un râu pentru caiac, a fost inaugurat în Tunisia în luna iulie 2019, la timp pentru sezonul turistic de toamnă. Parte a hotelului LTI Mahdia Beach din orașul-stațiune Mahdia, beneficiarul proiectului a solicitat echipei locale Penetron o soluție de impermeabilizare durabilă pentru a proteja permanent structurile de beton.
Penetron impermeabilizează noul Aqua Park din Tunisia

Fondat la începutul secolului al X-lea și servind drept capitală a Tunisiei sub Califatul Fatimid, Mahdia este astăzi un oraș-port liniștit de pe coasta Mediteranei, cu peste 62.000 de locuitori.

"Mahdia este unul dintre cele mai pitorești orașe din Tunisia și este cunoscut pentru pescuit, țesutul mătăsii și livezile de măslini", spune Akrout Hamdi, director tehnic la Penetron Tunisia.

Complexul hotelier va include în curând un parc acvatic extins

Parte a rețelei globale din industria ospitalității LTI, Mahdia Beach Hotel este un hotel de patru stele situat la mai puțin de 40 de km de Aeroportul Internațional Monastir. Complexul de 464 camere a fost construit în stil maur și are piscine mari interioare si exterioare, o grădină extinsă amenajată, multe magazine, o cafenea, restaurante, baruri și o discotecă. Camerele au vedere la o plajă cu nisip alb și la apele turcoaz.

Anul trecut a început construcția la Rayar Aqua Park, care va fi cea mai nouă atracție a complexului LTI Mahdia Beach Hotel. Proiectul a inclus:

- șase tobogane cu apă uriașe (> 17m)
- un bazin cu valuri de 600 m2
- un râu artificial pentru canoe și caiac

Vezi continuarea articolului aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România