Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O mica cutie din placaj schimba complet organizarea spatiala a locuintei

O mica cutie din placaj schimba complet organizarea spatiala a locuintei

Paleta de materiale pe care au folosit-o a creat un spatiu placut si confortabil, reducand costurile lucrarilor de reamenajare. Placajul din lemn de pin este de provenienta locala, are un pret convenabil si poate fi prelucrat de orice mester tamplar.

 

Baia a fost reamenajata folosind niste placi ceramice ieftine dar care au fost taiate si aranjate astfel incat sa se obtina o combinatie interesanta de modele. Desingul simplu al acestui spatiu este completat cu o nota de extravanganta cu ajutorul bateriilor si accesoriilor din metal aurit.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România