Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un apartament din Paris apartinand perioadei Art Deco isi schimba infatisarea

Un apartament din Paris apartinand perioadei Art Deco isi schimba infatisarea

 

Beneficiind de o gradina privata si de acces separat din strada, acest apartament deosebit se remarca prin interioarele apartinand perioadei Art Deco, din cladirea cunoscuta sub numele de „Imobilele Walter”, dupa numele arhitectului Jean Walter care le-a proiectat. Asemeni unui magician, transformarile pline de maiestrie realizate de Fisher combina elemente traditionale cu insertii de design avangardist, creand interioare cu multiple straturi care reinterpreteaza istoria acestuia si estetica originala, aducandu-l in epoca contemporana.

 

„Apartamentul din Place de Colombie este primul meu proiect de design interior pe cont propriu dupa cei zece ani pe care i-am petrecut lucrand sub indrumarea designerului Patrick Jouin la Villa Medicis in Roma. De cand m-am intors in Paris, am adoptat un stil eclectic prin combinarea artei, industriei, artizanatului, imaginatiei si realitatii. Designul interior - s-au mai bine spus arta decorativa - joaca un rol vital in crearea armoniei si evolutiei in cadrul operelor mele. Conduce la o sporire a creativitatii si a gradului de experimentare intr-o lume in care conceptele care sunt esentiale profesiei noastre devin din ce in ce mai greu de pastrat.

 

Pentru mine, amenajarea unui apartament sau a unei case este asemeni lucrului intr-un laborator, in sensul ca o serie de experimente diferite lucreaza impreuna pentru a produce o piesa unica la realizarea careia contribuie toata lumea. Apartamentul din Place de Colombie este rezultatul unui set de idei si talente care au reusit sa creeze un tot-unitar.” declara Ramy Fischler.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.apartmenttherapy.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva