Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O crama menita sa impresioneze musafirii

O crama menita sa impresioneze musafirii

Sa zicem ca aveti o casa cu sapte dormitoare, sase bai si o proprietate ce valoareaza multe milioane de dolari dar tot nu vi se pare suficient pentru a iesi in evidenta. Ei bine, ce spuneti daca v-ati amenaja o crama personala folosind numai lumina LED albastra, rasteluri individuale transparente si sa oferiti posibilitatea de a admira acest spatiu de la inaltimea etajului, prin intermediul unei pardoseli integral realizata din sticla. Poate parea prea mult, dar pentru Jamie Beckwith, proprietara si designer crearea acestui nou spatiu a reprezentat o oportunitate de a creste valoarea casei in stil gotic pe care o locuieste.

 

Beckwith Interiors este o companie specializata in designul de interior, pe segmentul de lux, atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele comerciale sau de servicii. Casa pe care o detine doamna Beckwith a fost construita in 2001 iar interioarele abunda in elemente de mobilier si decoratiuni deosebite, apartinand mai multor stiluri. Elementul modern in tot acest amestec studiat il reprezinta crama, din subsolul casei de la piscina. Arce gotice impart spatiul cramei surprinzand prin imaterialitatea oferita de transparenta elementelor. Peretii din material acrilic contin sute de locasuri special create pe comanda astfel incat sa se potriveasca cu sticlele din colectie. Rafturile amenajate pe peretele din spate al camerei reproduc compozitia formelor din vitrajele catedralelor gotice.

 

Lumina este elementul care da viata spatiului si elementelor create. Crama a fost prevazuta cu un sistem de ilumnat LED a carui paleta coloristica poate varia astfel incat sa se potriveasca cu atmosfera petrecerilor ce se organizeaza. Datorita sensibilitatii vinului la lumina si caldura, sub pardoseala vitrata s-a prevazut un sistem de umbrire care sa poata fi tras pe timpul zilei pentru protectie. Sticla transparenta asigura legatura vizuala cu interioarele amenajate in stil eclectic ale casei de la piscina, in timp ce cei aflati in casa pot sa vizualizeze spectacolul de lumini si stralucirile din crama.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva