Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casa din 1919 isi actualizeaza stilul

O casa din 1919 isi actualizeaza stilul

Noile ferestre termoizolante au pastrat stilul si dimensiunile celor orginale, permitand interioarelor sa beneficieze din plin de lumina naturala fara a influenta climatul interior. S-a pastrat usa de acces originala impreuna cu feroneria aferenta actualizandu-i aspectul printr-o atenta renovare a lemnului si revopsirea acestuia intr-o culoare neutra, cu cateva tonuri mai inchisa decat nuanta folosita la finisarea exteriorului.

 

La interior, pardoselile din lemn masiv se prezentau intr-o stare buna astfel ca o slefuire si un tratament de protectie a fost suficient pentru a pune in valoare textura si culoare frumoasa a lemnului.   Chiar daca vorbim de o redefinire a stilului interior, camerele au pastrat profilele decorative de la tavan si plintele originale doar ca au fost reconditionate si vopsite in alb, asemeni peretilor.   In zona de zi masca de la semineu a fost refacuta, inlocuindu-se profilele decorative cu unele ale carui model era mai simplu.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.apartmenttherapy.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva