Showroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti

Cladire industriala, robusta, compacta, dinamica si bine proportionata, aceasta este cladirea ce o propunem pentru o firma ce comercializeaza vopsea.

Cladirea se dezvolta pe parter si integreaza in componenta sa doua cladiri existente deja pe teren si un subsol partial. Aceste corpuri de cladiri existente integrate in volumul final se observa doar in partea din spate a ansamblului. Fatada placata caramida aparenta creaza senzatia de greutate aducand cladirea industriala catre o directie urbana, ce integreaza cladirea in oras ca si showroom, birouri ci nu doar ca si spatiu de depozitare si livrare vopsea. Ritmul fatadei, al ferestrelor, este riguros armonizat cu functiunile din interiorul cladirii.

Accesul principal, zonele de aprovizionare si livrare, showroom-ul si birourile se citesc foarte clar pe fatada. Cladirea ramane in contrast cu mediul inconjurator tot timpul anului, aduce o nota moderna si prezinta catre strada o infatisare frumoasa.


Accesele importante sunt marcate pe fatade prin cele patru copertine accentuate in consola, acestea fiind placate cu metal verzui-gri.

- Suprafata totala a cladirii ajunge undeva la 750 mp construiti.

- Sistemul constructiv este realizat din cadre din beton armat si fundatii continue + zidarie din caramida.

- Acoperisul este tip terasa necirculabila.

Pe teren exista o parcare auto amenajata, spatii verzi integrate si ceva vegetatie inalta. Din pacate fatada principala a cladirii este orientata catre vest, acesta fiind un factor important in alegerea tipologiei ferestrelor. Fatada secundara stanga este orientata catre nord.

Pe langa toate aceste aspecte prezentate mai sus, aceasta cladire exprima in acelasi timp seriozitate si profesionalism.

Showroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 1 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 2 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 3 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 03.1 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 03.2 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 03.3 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti 03.5 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti R16 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti R17 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti R18 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti R19 Bucuresti AsiCarhitecturaShowroom si Birouri - Comercializare vopsea - Bucuresti R22 Bucuresti AsiCarhitectura