Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noemi Ritea, director general VELUX România: "Pentru o Companie Model, micromanagementul și controlul excesiv nu mai funcționează"

Noemi Ritea director general VELUX România "Pentru o Companie Model micromanagementul și controlul excesiv nu mai

**VELUX este prima companie care i-a inspirat pe români să își transforme podurile în mansarde locuibile.**

 

VELUX România, lider în domeniul ferestrelor de mansardă și cel care a creat de la zero o piață care practic nu exista, s-a impus încă de la început și la noi ca o Companie Model. În viziunea lui Villum Kahn Rasmussen, cel care a fondat VELUX în anul 1965, o Companie Model este cea care lucrează cu produse folositoare pentru societate și își tratează clienții, furnizorii și angajații mai bine decât altă organizație.

 

Suntem norocoși și mândri că în acești 20 de ani, am reușit să avem o Companie Model, în care cultura organizațională este vitală pentru că aceasta ajută compania să dăinuie în timp, să progreseze și să funcționeze” spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

 

Oamenii din companie, prioritatea numărul unu pentru un manager

 

 

Despre VELUX România

De 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Clienții din întreaga țară se bucură nu doar de ferestre de mansardă inovatoare și de calitate, dar și de un întreg pachet de servicii printre care consultanță gratuită pentru alegerea soluției optime a fiecărui spațiu de sub acoperișul înclinat sau terasă. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

 

www.facebook.com/VELUXRomania 
www.instagram.com/veluxromania 
#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România