Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Locuinta unui somelier din Budapesta

Locuinta unui somelier din Budapesta

 

Conceputa pentru o familie cu patru membri, locuinta este definita de liniile unei geometrii simple si vitraje generoase care permit luminii sa scalde interioarele spatioase pe timpul zilei.

 

Designul propus de arhitecti a avut ca reper asigurarea functionalitatii spatiilor cerute de nevoile curente ale familiei si de profesia beneficiarului. Drept rezultat, parterul este un spatiu deschis cu limite neclare intre locul de luat masa, spatiul pentru micul-dejun si zona de zi create prin intermediul solutiilor arhitecturale decat prin folosirea peretilor.

 

Arhitectul Lajos Kuknyo, partener in firma Architema ofera mai multe amanunte referitor la modul de abordare al acestui proiect: „Calitatea spatiilor in care traim, lucram si ne dezvoltam cizeleaza intr-un mod fundamental propriul caracter. In calitate de arhitecti, noi dam o forma spatiilor, dar ulterior aceste spatii ajung sa ne modeleze. Acesta este lucrul care ne face sa credem ca suntem intotdeauna indreptatiti sa producem o arhitectura de calitate.

 

Pentru multi, realizarea unui plan este o provocare imensa. Noi ne propunem sa cream realitate pornind de la vise, folosindu-ne de experienta si cunoasterea pe care le-am acumulat pe masura ce am proiectat si am construit.”

 

Mai multe informatii gasiti pe http://backstage.worldarchitecturenews.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România