Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa de vacanta care se armonizeaza cu peisajul inconjurator

Casa de vacanta care se armonizeaza cu peisajul inconjurator

 

Casa scarii mascata de un obiect de mobilier gen biblioteca cu rafturi, permite accesul la etaj unde se afla zona de noapte. Fiecare dormitor beneficiaza de o terasa protejata de privirile indiscrete din exterior cu ajutorul unui panotaj creat din sipci verticale de lemn masiv. Acestea ajung sa invaluie complet etajul pentru ca arhitectii au preferat sa foloseasca acest material rugos, texturat, pentru ca sa se potriveasca cu trunchiurile copacilor din apropiere. Imaginea pe care o percepi pe masura ce te apropii de casa este acest volum dreptungiular delimitat prin lemn de diferite latimi si pozitionat in unghiuri care sa directioneze pirvirea si sa asigure intimitate camerelor. Acest material ofera un contrast placut cu vitrajele generoase de la parter.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva