Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Țigla metalică Impro cu protecție Zinc 275g/mp și 20 de ani garanție

Unul din secretele duratei indelungate de viata a unei tigle metalice rezida in protectia otelului impotriva coroziunii, protectie asigurata de grosimea stratului de zinc.
In cazul tiglei metalice cu o grosime de 0,5 mm, este important sa avem un strat de protectie de Zinc de 275g/mp.

Țigla metalică Impro cu protecție Zinc 275g/mp și 20 de ani garanție

De ce 275g Zn si nu 225g/mp, cum au multe tigle metalice? Diferenta e importanta. E ca si cum ai iesi iarna afara in ger cu un hanorac pe tine, in loc de o geaca groasa.

Tigla metalica rugineste foarte greu pe partea exterioara, contrar crezului comun, pentru ca e protejata de vopsea, de stratul de grund, de zinc, dar muchiile tablei care rezulta in timpul debitarii in faza de productie sau ulterior sunt expuse coroziunii. Stratul de zinc gros protejeaza muchiile tiglei metalice impotriva formarii ruginei.

Protectia impotriva coroziunii va fi mai mare cu cat stratul de zinc de pe ambele fete ale otelului este mai gros. Daca vrei ca tigla metalica sa aiba o durata de viata de cel putin 50 de ani, stratul de zinc trebuie sa fie de 275g, nu de 225.

Una dintre tiglele metalice disponibile pe piata cu protectie de Zinc de 275 g/mp este tigla metalica Impro cu finisaj mat, care ofera o garantie de viata de 20 de ani.

Solicita o oferta de pret aici.


BDM Roof System este singurul showroom din Bucuresti cu produse IMPRO. Ne gasesti pe Prelungirea Ghencea nr 95c, Bucuresti, sector 6.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BDM ROOF SYSTEM