Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hidroizolarea si impermeabilizarea permanenta, aplicare pe suprafata umeda

Hidroizolarea si impermeabilizarea permanenta, aplicare pe suprafata umeda

PENETRON patrunde in canalele capilarele suprafetei betonului prin fenomenul de osmoza si miscare browniana.

 

Ingredientele active ale PENETRON reactioneaza cu diferite minerale din beton, formand cristale insolubile care umple crapaturile, porii si golurile pana la 0.4 mm. Aceasta crestere a cristalelor, va patrunde adanc in material, in structura betonului, aproape 1 metru de la punctul de aplicare. Moleculele de apa (si multe alte chimicale) nu vor mai putea trece prin beton. Oricum, aerul poate trece, permitand betonului sa respire, si evitand formarea vaporilor.In absenta umiditatii, componentele PENETRON raman latente. Cum apare umiditatea, procesul de sigilare reincepe automat si avanseaza si mai adanc in beton.

 

PENETRON sigileaza si re-sigileaza in mod continuu. Odata aplicat, efectul PENETRON® este permanent si este asigurat de standardul de calitate ISO 9002. sigileaza si re-sigileaza in mod continuu.

Odata aplicat, efectul PENETRON este permanent si este asigurat de standardul de calitate ISO 9002.

 

Mortarul de reparatii, PENECRETE MORTAR este un mortar de etansare si reparatie, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe baza de ciment. Este format din ciment Portland, nisip de cuart tratat special si un compus de substante chimice active. Substantele chimice active se combina cu varul liber si cu umiditatea din beton pentru a forma complecsi integrali cristalini insolubili. Acesti complecsi cristalini cresc in prezenta apei, blocheaza capilarele betonului si crapaturile minore dupa contractare, impermeabilizand astfel betonul. Activitatea chimica incepe atunci cand pulberea este amestecata cu apa si blocarea completa a capilarelor poate dura mai multe zile, in functie de temperatura mediului si conditiile de mediu inconjurator.

 

PENETRON ROMANIA

tel.mobil: +40 (0)742 454 382

tel /fax +40 (0)368 734 004

office@penetron-romania.eu

www.penetron-romania.eu

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA
Lucru în România