Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hidroizolare-impermeabilizare parcare subterană rezidențială - Mihai Bravu, București

Hidroizolare-impermeabilizare parcare subterană rezidențială - Mihai Bravu, București

Proprietarul imobilului cu parcare subterana de aproximativ 600 mp a reclamat infiltratii de apa, cautand deci solutia optima si timpul redus de rezolvare. Echipa Penetron a propus Sistemul Penetron de aplicare pe suprafete existente.

 

SNG Ecopiro Hidroizolatii, aplicator autorizat Penetron Romania, a reusit in timpul cel mai scurt rezolvarea tuturor problemelor de infiltratii precum si de reparatii ale structurilor din beton pentru ca parcarea sa poata fi data in folosinta. Proprietarul imobilului si-a manifestat surprinderea fata de rezolvarea problemelor intr-un timp atat de scurt si de costurile reduse, datorita faptului ca a evitat excavarea exterioara. Materialele Penetron au asigurat o hidroizolatie-impermeabilizare permanenta, in contact cu apa, fiind active pe viata si autorepara fisuri pana la 0.4 mm. Rezultatul este anticoroziv, facand parte din structura existenta.

 

Hidroizolatie aplicata pe structuri existente din beton - materiale folosite: PENETRON, PENECRETE MORTAR.

 

Grupul PENETRON este un producator de frunte cu produse de specialitate pentru constructii, hidroizolare si impermeabilizare beton, reparatii structuri de beton si sisteme de pregatire a pardoselilor.  Grupul opereaza printr-o retea globala, oferind sprijin pentru proiectare in comunitatea de constructii prin birourile sale regionale, reprezentanti si canale de distributie. 

Pentru mai multe informatii despre solutiile de impermeabilizare Penetron, va rugam sa vizitati www.penetron-romania.eu sau Facebook.

 

 

PENETRON ROMANIA

tel.mobil: +40 (0)742 454 382 
tel/ fax:     +40  (0)368 734 003

office@penetron-romania.eu
www.penetron-romania.eu

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA
Lucru în România