Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum simplifică Sistemul Penetron hidroizolarea

Cum simplifică Sistemul Penetron hidroizolarea

Materialele Penetron se aplica pe suprafete umede din beton, atat pe partea pozitiva cat si pe cea negativa.

 

Aplicat pe partea negativa elimina sapatura aferenta pentru a adauga invelisul hidroizolant din subsoluri, precum si pregatirea suprafetei exterioare avand in vedere ca invelisul hidroizolator clasic se aplica pe o suprafata uscata. 

 

Aplicarea pe partea pozitiva este avantajoasa deoarece elimina timpul de asteptare necesar utilizarii membranei clasice de hidroizolare, iar reparatiile neconformitatilor se fac pe suprafete umede, la o temperatura a aerului de peste 4oC.

 

PENETRON etanseaza microfisurile de pana la 0,4 mm, devenind parte integranta si permanenta a structurilor tratate din beton, cristalele dezvoltandu-se si actionand in contact cu umiditatea, rezista la atacul chimic ( pH3-11 contact constant, pH 2-12 contact intermitent) si furnizeaza o categorie de protectie la cicluri inghet / dezghet, apa subterana agresiva, apa sarata, carbonati, cloruri, sulfati si nitrati.

 

Grupul PENETRON este un producator de frunte cu produse de specialitate pentru constructii, hidroizolare si impermeabilizare beton, reparatii structuri de beton si sisteme de pregatire a pardoselilor.  Grupul opereaza printr-o retea globala, oferind sprijin pentru proiectare in comunitatea de constructii prin birourile sale regionale, reprezentanti si canale de distributie. 

Pentru mai multe informatii despre solutiile de impermeabilizare Penetron, va rugam sa vizitati www.penetron-romania.eu sau Facebook.

 

PENETRON ROMANIA

tel.mobil: +40 (0)742 454 382 
tel/ fax:     +40  (0)368 734 003

office@penetron-romania.eu
www.penetron-romania.eu

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA