Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Geberit a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate

Gala Premiilor Real Estate, organizată de revista Real Estate, premiază anual performanța, inovația și dezvoltarea profesioniștilor care activează în piața imobiliară din România.
Geberit a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate
Pentru această ediție, nominalizările au fost făcute pe baza informațiilor și a datelor colectate din piață. Ele au fost ulterior analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență și cu reputație în domeniul imobiliar, alături de membrii echipei editoriale Real Estate Magazine.

Anunțarea câștigătorilor și decernarea celor 20 de premii a avut loc în cadrul Galei organizate de Real Estate Magazine în data 27 noiembrie 2019, la Le Chateau, unul dintre cele mai elegante locuri din București destinate evenimentelor festive. La gala au fost așteptați să participe peste 500 dintre cei mai activi dezvoltatori, antreprenori, investitori, furnizori, arhitecți, designeri, agenții de top, consultanți imobiliari, constructori și finanțiști.

In cadrul acestei ceremonii, Geberit a fost nominalizat și premiat cu trofeu la categoria Furnizorul anului de materiale de construcție și echipamente.

În calitate de concern integrat și activ la nivel mondial și lider de piaţă la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar, Geberit dispune de o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene. Astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât şi în domeniul articolelor din ceramică pentru băi.
Geberit a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT