Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Faţadă HPL cu finisaj furnir: Life Sciences Building (LSB)

Studentii Universitatii din Washington exploreaza stiintele naturii in noul campus din Seattle, o cladire de ultima generatie destinata educatiei si cercetarii. Este vorba despre Life Sciences Building (LSB).
Faţadă HPL cu finisaj furnir: Life Sciences Building (LSB)

O astfel de cladire a necesitat pentru placarea exterioara un material pe masura, un material care sa aduca viitorul in prezent si care sa inglobeze obiectivulin materie de sustenabilitate descris de beneficiari. Solutia aleasa - panourile HPL cu finisaj furnir, marca PARKLEX Facade.

Placile laminate sub inalta presiune au constituit alegerea evidenta datorita caracteristicilor speciale precum rezistenta superioara la radiatii UV si la agentii atmosferici, stratul Antigraffitti PVDF si lipsa nevoii de mentenanta.

Finisajul selectionat, Parklex Facade Copper, reda intru totul infatisarea naturala a lemnului, atat de potrivita cu viziunea generala a acestui proiect.

Finisaj PARKLEX Facade Copper - Panourile HPL cu finisaj furnir, marca PARKLEX Facade
Finisaj PARKLEX Facade Copper - Panourile HPL cu finisaj furnir, marca PARKLEX Facade
„Designul cladirii LSB de catre studioul Perkins + Will ne ajuta sa ne indeplinim scopul cu privire la viitorul biologiei in cadrul Universitatii din Washington”, a declarat Steve Majeski, decan la Facultatea de Arte si Stiinte.

„LSB este mai mult decat o cladire. Aceasta ofera facilitatile si structura necesare ce inlesnesc cercetarea de ultima ora si actioneaza drept punct central pentru educatia in domeniul stiiintelor naturii. Prin spatiile extinse, puse la dispozitie pentru interactiunea si colaborarea dintre studenti si angajatii facultatii, transforma modul in care studiaza urmatoarea generatie de oameni de stiinta.”

Fatada HPL cu finisaj furnir PARKLEX Facade Copper - Life Sciences Building
Fatada HPL cu finisaj furnir PARKLEX Facade Copper - Life Sciences Building

In imediata apropiere a celui mai circulat traseu din oras, traseul Burke Gilma, LSB ofera o serie de facilitati publice, inclusiv accesul: la sera ce include 3.400 de specii de plante; la cea mai mare colectie de carti din stat; la peretele cu design artistic, perete lung de 27,5 m, realizat de artistul Claude Zervas; la spatiul destinat parcarii bicicletelor; la cafenea si la zonele de relaxare / interactiune din interior si din exterior.

 

Mai multe detalii despre acest proiect, chiar aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEPLAST