Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Divizia Bose Professional extinde linia ControlSpace EX cu trei noi procesoare

Bose Professional extinde linia ControlSpace EX cu două noi procesoare optimizate pentru sălile de conferințe (EX-440C și EX-12AEC) și un procesor de semnal digital de mare putere cu uz general (EX-1280).
Divizia Bose Professional extinde linia ControlSpace EX cu trei noi procesoare

Procesor de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-440C

Cu un design de arhitectură deschisă all-in-one, procesorul de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-440C facilitează integrarea de microfoane de înaltă calitate și procesare audio pentru săli de conferințe mici și medii. Diferite intrări și ieșiri permit configurații flexibile: patru intrări analogice mic/line, patru ieșiri analogice, VoIP și PSTN încorporat, USB, ieșire Bose AmpLink, anulare ecou acustic (AEC) pe 8 canale și conectivitate Dante 16 x 16.

Procesor de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-12AEC

Cu design de arhitectură deschisă, douăsprezece canale anulare ecou acustic (AEC), conectivitate Dante 16 x 16 și procesare de semnal flexibilă, ControlSpace EX-12AEC conferă o extindere considerabilă a opțiunilor de control și a capabilităților, adaptate pentru sălile de conferințe folosind procesorul ControlSpace EX-1280C - perfect pentru săli mai mari de conferințe, săli de consiliu și orice spațiu în care microfoanele Dante sunt folosite pentru conferințe.

Procesorul de semnal digital ControlSpace EX-1280

Cu design de arhitectură deschisă și unitate cu un singur rack, ControlSpace EX-1280 este un procesor de semnal digital robust, echipat pentru scopuri multiple în procesarea audio. Douăsprezece intrări mic/line analogice, opt ieșiri analogice, ieșire Bose AmpLink și conectivitatea Dante 64 x 64 permite configurații flexibile și un sistem de control audio de înaltă calitate. Procesorul de semnal digital EX-1280 este proiectat pentru localuri unde se țin spectacole, lăcașuri de cult, unități de cazare și stațiuni și alte spații ce necesită procesare puternică și scalabilitate, oferind funcționalitate crescută dincolo de linia existentă de procesoare ControlSpace ESP.

Software-ul ControlSpace Designer simplifică procesul de setare pentru toate cele trei procesoare cu programare intuitivă drag-and-drop și instrumente software specifice conferințelor ce ajută la reducerea timpului de instalare și a erorilor de pe teren.
Aceste noi modele sunt compatibile cu linia de controllere (endpoints and end-users) pentru utilizatori finali Dante - incluzând montarea pe perete și controlul din dispozitive mobile folosind ControlSpace Remote.

Dante este marcă înregistrată a Audinate Pty Ltd, Audinate este marcă înregistrată a Audinate Pty Ltd.
Imagine: Bose_ControlSpaceEX.jpg

Despre Bose

Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Contact

Bose în România prin All Audio

0251 411116

office@allaudio.ro

www.all-audio.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania