Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

10 motive pentru a alege sistemul audio modular XMP44 de la Audac

Va prezentam zece motive pentru care să alegeți sistemul audio modular XMP44 de la Audac:
10 motive pentru a alege sistemul audio modular XMP44 de la Audac

1. O combinație completă de intrări

XMP44 este un un sistem audio modular profesional marca Audac cu o structură flexibilă de 4 sloturi de card pentru interfață SourceCon™ și posibilitatea de instalare a unei varietăți largi de module opționale. Varietatea modulelor disponibile variază de la tunere FM la tunere DAB si DAB +, tunere radio de internet, interfețe de fișiere vocale și multe altele.

2. Implementare plug&play

Datorită tehnologiei SourceCon™, instalarea XMP44 poate fi realizată cu ușurință prin glisarea modulelor în șinele de ghidare, în timp ce conexiunile se fac utilizând contactele board-edge. Aceste lucru permite o instalare simplă și rapidă fără a necesita cabluri interne suplimentare.

3. Interfață USB pentru fiecare slot modular

XMP44 are patru interfețe USB dintre care una poate fi folosită pentru actualizări. Celelalte interfețe permit redarea sau stocarea de fișiere media și de voce pentru playerul media.

4. Conexiune RS232 și TCP/IP

XMP44 are porturi RS-232 și TCP/ IP ce permit integrarea sistemului cu orice sistem de automatizare audio de uz industrial sau personal.

5. Control total cu AUDAC Touch™

XMP44 este controlat prin aplicația AUDAC Touch™ pentru dispozitive inteligente. Aceasta garantează controlul total al sistemului și configurarea sa de pe orice dispozitiv sau din orice locație, în orice moment.

6. Compatibilitate Dante™

XMP44 poate fi extins cu ajutorul interfeței opționale Dante™ ANX44 ce permite recepționarea și transmiterea audio de latență redusă, dar de înaltă calitate, pe o rețea Ethernet standard.

7. Interfață intuitivă

Comenzile și indicatoarele de pe panoul frontal garantează o operare intuitiva și ușor de utilizat, permițând funcționarea și configurarea fără probleme , chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.

8. Control prin orice browser web

Datorita interfeței HTML5 integrate, XMP44 poate fi controlat prin orice browser web standard.

9. Soluție pentru economisirea spațiului

XMP44 este cea mai compactă sursa audio de pe piață ce îmbină caracteristicile a patru playere media complete într-o singură carcasă, salvând astfel suficient spațiu în rack.

10. Oportunități de extindere în viitor

XMP44 este cea mai versatilă sursă audio a producătorului Audac, însă cu o gamă de module în constantă creștere.

XMP44 I NMP40 I BMP40 I DMP40 I FMP40 I IMP40 I MMP40 I TMP40 I ANX44 I Tehnologia SourceCon™

În calitate de dealer autorizat al produselor Audac în România, AudioVision Store oferă soluții audio complete și consultanță de specialitate pentru alegerea soluției tehnice optime, livrare și montaj oriunde în țară, suport extins în garanție și post vânzare prin înlocuirea temporară a produselor aflate în service.

Articol scris de
AUDIO VISION STORE
Lucru în România