Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bose Professional aduce noi procesoare de sunet comerciale

Modelele CSP (procesoare de sunet comerciale) simplifică setarea și operarea sistemelor de sunet. Divizia Bose Professional prezintă modelele CSP-1248 și CSP-428, procesoare de sunet comerciale. Acestea sunt parte a unei platforme cuprinzătoare ce include boxe, controllere și software-uri care ajută la instalarea de sisteme audio eficiente - fără sa fie necesar un training extensiv pentru DSP (Digital Sound Processing).
Bose Professional aduce noi procesoare de sunet comerciale

Aceste modele sunt proiectate pentru a servi ca DSP-uri independente în aplicații precum magazine retail și restaurante sau orice locuri publice unde este nevoie de procesare medie și sunet de înaltă calitate. Software-ul de configurare încorporat și interfața pentru utilizator de tip browser sunt ușor de folosit. Toate nivelurile, routarea, setarea pragurilor și prioritățile sunt afișate în timp real, eliminând aproximările, iar sarcinile de bază sunt prezentate într-o manieră logică, astfel încât sistemele pot fi configurate mai rapid, reducând timpul de instalare și crescând în același timp precizia setărilor.

Procesoarele Bose oferă combinația perfectă între intrări și ieșiri. Aceastea includ intrări/ieșiri analogice simetrice și intrări RCA sumate mono, precum și intrări de control, ieșiri de control. Procesoarele au câte o ieșire Bose AmpLink ce permite o conexiune audio digitală cu amplificatoarele compatibile, reducând numărul de cabluri. În plus, pe lângă posibilitatea configurării prin Mac sau PC, portul Ethernet de pe panoul din spate se conectează cu controllere de sursă și volum opționale de tip ControlCenter, precum și cu aplicația ControlSpace Remote pentru a implementa opțiuni de control pentru utilizatorii finali.

Odată instalate, algoritmii Bose oferă performanță predictibilă, făcând astfel procesoarele de sunet comerciale Bose soluția cea mai potrivită pentru utilizatorii finali. Opțiunea Opti-source monitorizează nivelul de intrare pentru până la patru surse, menținând un nivel consecvent între acestea. Procesarea SmartBass adaptează performanțele și răspunsul la orice nivel de audiție, iar opțiunea Opti-voice paging conferă o tranziție lină între muzică și semnalele de tip paging.

Atunci când este combinat cu microfonul Bose AVM-1 (achiziționat separat), opțiunea AutoVolume adaptează nivelul zonei de ieșire în funcție de zgomotul de fundal.

Noile procesoare de sunet comerciale Bose CSP-1248 și CSP-428 sunt parte dintr-un portofoliu semnificativ extins al sistemelor audio Bose pentru mediul business, care include boxe reproiectate, amplificatoare, procesoare DSP, controllere și produse software ce ridică standardele în îndeplinirea așteptărilor integratorilor de sisteme, consultanților și clienților acestora în materie de estetică, funcționalitate, calitate și buget.

Pentru mai multe informații, vizitați pro.bose.com sau contactați reprezentantul local Bose în România prin All Audio
Imagine: Bose_Commercial_Sound_Processors.jpg

Despre Bose

Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clienților experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Contact

Bose în România prin All Audio
0251 411116

office@allaudio.ro 

www.all-audio.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România