Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce este importantă hidroizolarea / impermeabilizarea fundației

Fundația asigură stabilitatea clădirii, cu condiția să fie bine proiectată, solidă si impermeabilizată corect. Lucrările de hidroizolare - impermeabilizare sunt necesare întrucât aceastea protejează de infiltrațiile de apă, elimina ascensiunea umidității (ex.: din fundație spre zidurile de cărămidă) protejează fier betonul, adică, structura de rezistență a fundației din beton.
De ce este importantă hidroizolarea / impermeabilizarea fundației

Betonul cu cel mai înalt nivel de durabilitate se realizează prin reducerea permeabilității, păstrând apa și contaminanții din apă în afara componenței betonului. Institutul American de Beton (ACI) prezintă, în "Raportul despre adaosurile chimice pentru beton", avantajele unei soluții de impermeabilizare cristalină ca "un produs superior pentru reducerea permeabilității betonului". Sub presiune hidrostatică (în comparație cu silicati hidrofobi care blochează porii), prin aceasta crește semnificativ durabilitatea și durata de viață a structurii de beton.

Prevenirea problemelor pentru a prelungi durata de viață a structurii din beton

Utilizarea unei soluții de impermeabilizare integrală îmbunătățește durabilitatea betonului și reduce permeabilitatea. Această protecție adăugată ajută, de asemenea, la eliminarea mai multor probleme potențiale care pot compromite și deteriora grav structura. 


Vezi continuarea articolului aici

De ce este importantă hidroizolarea / impermeabilizarea fundației

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA