Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum au fost eliminate și uscate infiltrațiile din terasa unei clădiri din București

Din cauza lucrărilor incorect sau slab executate și a degradării în timp a acestora, pot aparea infiltrații în structurile construcțiilor, care pot cauza daune materiale imense. Mircea Julean, proprietar al unei clădiri cu 8 apartamente de pe strada Scheul de Jos din București, s-a trezit cu o infiltrație uriașă la ultimul etaj. Se pare că din cauza unor fiare montate prost de muncitori, apa s-a infiltrat în clădire pe lângă fiare (fier beton).
Cum au fost eliminate și uscate infiltrațiile din terasa unei clădiri din București

În primă fază a fost stopată infiltrația de apă prin repararea hidroizolației de pe terasă.

 

După oprirea infiltrației a fost nevoie să apeleze la soluțiile profesionale de uscare ale Life Art, care la început implică o constatare a experților nostri, iar apoi un plan de soluționare, și desigur, echipamentele de intervenție.

 

În tot acest proces echipa folosit trei dezumidificatoare 700 m³/h, care pot scoate până la 50l/24h de apă fiecare, două ventilatoare de 1.500 m³/h și unul de 4.400 m³/h. Cu ajutorul dezumidificatoarelor Aerial și ventilatoarelor Heylo - echipamente profesionale germane - umiditatea din aer s-a redus până la 20%, ceea ce a făcut ca pereții să cedeze apa infiltrată. În aproximativ 10 zile s-a uscat complet, după care s-a aplicat un alt strat de ipsos.

 

Clientul nostru nu numai ca a fost multumit, dar a și recomandat serviciile noastre prietenilor și partenerilor.

 

Și poate vă întrebați: De ce să te apuci să usuci forțat când ai putea lăsa ferestrele deschise să se aerisească? E simplu - pentru că nu este suficient. Odată infiltrată, apa iese foarte greu și asta doar în condiții optime și în timp îndelungat. În marea majoritate a situațiilor, apa va începe să lucreze și vor începe să apară semne de igrasie, mucegai, elemente care vor afecta sănătatea locatarilor. Acesta nu este singurul efect. Dacă peretele/tavanul este încă ud, orice tentativă de gletuire sau de aplicare de vopsea se va transforma într-un eșec și cheltuieli nesfârșite. Gletul se va crăpa iar vopseaua se va umfla și se va exfolia.

 

Sfatul nostru este să rezolvați problema în mod profesionist și să scăpați de problemă cât mai repede cu putință. Tocmai de aceea Life Art are soluții de uscare rapidă cu dezumidificatoare și ventilatoare profesionale. Veți primi consultanță profesionistă de la experții noștri și veți rezolva problema fară alte efecte negative și bătăi de cap.

 

Uitați mai jos un exemplu de uscare a izolației:

Lucru în România