Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

CorelCAD 2021 Single User, un program CAD profesional de desenare 2D și modelare 3D

Echipa CADWARE Engineering își propune să dezvolte o comunitate pasionată de proiectare și deschisă către cele mai inovatoare soluții de proiectare precum CorelCAD 2021 Single User, un program CAD profesional de desenare 2D și modelare 3D.
CorelCAD 2021 Single User, un program CAD profesional de desenare 2D și modelare 3D

Aplicația conține o colecție accesibilă de instrumente puternice de proiectare 2D și 3D, special concepute pentru profesioniștii din arhitectură, inginerie, construcții și producție. Programul permite partajare de proiecte, automatizare, personalizare opțională și colaborare care generează economie de timp.

CorelCAD este o soluție software profesională, accesibilă și simplificată cu ajutorul căreia obțineți rezultate remarcabile. Aplicația permite partajare de proiecte, automatizare, personalizare opțională și colaborare care generează economie de timp.

Programul prezintă compatibilitate cu fișiere standard din industrie precum .DWG, .STL, .PDF și .CDR .

Cu ajutorul CorelCAD 2021 transformați o vizualizare într-o realizare pe Windows și macOS, grație suportului nativ pentru fișiere .DWG pentru colaborare eficientă și suport .STL pentru publicare 3D productivă.

Mai multe detalii aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering