Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Copiii - Ferestra prin care privim viitorul

Raspandirea rapida a pandemiei cu care ne confruntam ne deschide tot mai mult mintea si sufletul, ne face tot mai constienti de suferinta si lipsurile celor din jur si, ne determina sa vedem in acest coronavirus un aliat pentru solidaritate.
Copiii - Ferestra prin care privim viitorul

In aceasta perioada, copiii care traiesc in zonele defavorizate ale Romaniei se confrunta cu riscuri suplimentare daca ingrijirea, sprijinul si monitorizarea lor sunt restrictionate din cauza situatiei actuale.

Rezonam sufleteste si actionam pe masura continuand colaborarea noastra cu SOS Satele Copiilor din Romania. Asadar, lansam alaturi de dansii campania "Copiii - Fereastra prin care privim viitorul", campanie ce se va desfasura in perioada 06 aprilie-31 mai 2020.

Cu fiecare fereastra de mansarda FAKRO cumparata va alaturati, de fapt, demersului nostru pentru o viata mai sigura si mai buna pentru copiii din zonele defavorizate ale Romaniei.

Cine sunt prietenii nostri?

SOS Satele Copiilor este o organizatie non-guvernamentala internationala infiintata in anul 1949 in Austria. Astazi, ea este prezenta in 136 de tari si are misiunea de a oferi o familie copiilor care au ramas fara sprijinul parental si de a-i sustine si proteja pe cei care risca sa-l piarda.

In Romania, organizatia este prezenta de peste 25 de ani, timp in care au fost construite trei Sate SOS, in care au crescut, au visat si au invatat sute de copii ce astazi au devenit adulti responsabili. Totodata, organizatia actioneaza in comunitatile vulnerabile, unde exista risc de separare a copiilor de familie. De la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania a sprijinit peste 65.000 de copii, tineri si adulti sa aiba o viata mai buna.

Care este scopul campaniei noastre?

In campania "Copiii - Fereastra prin care privim viitorul" FAKRO doneaza catre SOS Satele Copiilor Romania 1 Euro pentru fiecare fereastra de mansarda FAKRO vanduta in Romania. Banii stransi vor contribui la asigurarea celor necesare copiilor sustinuti direct de organizatie, in aceasta perioada: alimente de baza, produse de igiena si medicamente.

De ce este atat de important acest proiect pentru noi toti?

Dupa cum bine stim, solidaritatea este una din cele mai importante componente ale unei societati sanatoase si responsabile.

Sentimentul general al insecuritatii si instabilitatii din cauza schimbarii rutinelor zilnice si a masurilor cauzate de situatia sanitara actuala, afecteaza copiii provoacandu-le suferinta, in special celor care au fost neglijati, abuzati, exploatati sau abandonati. La nivel mondial, in tarile puternic afectate de virus, viata copiilor a fost perturbata, inclusiv prin asistarea la pierderea membrilor familiilor.

Haideti sa ii protejam pe cei mici, mai mult ca de obicei! Cum? Ajutandu-i pe cei care ii cresc cu dragoste si asumare!

Ferestre de mansarda FAKRO
SOS Satele Copiilor

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA